Obavijesti

Sport

Komentari 27

San se nastavlja: Leicester minimalno dobio Newcastle

San se nastavlja: Leicester minimalno dobio Newcastle
8

Nogometaši Leicestera pobijedili su nogometaše Newcastlea s minimalnih 1-0 i zadržali prednost od pet bodova nad Tottenhamom. Strijelac jedinog gola za 'lisice' bio je Shinji Okazaki fenomenalnim škaricama

VIDEO

Nogometaši Leicestera pobijedili su nogometaše Newcastlea s minimalnih 1-0 i zadržali prednost od pet bodova nad Tottenhamom. Strijelac jedinog gola za 'lisice' bio je Shinji Okazaki fenomenalnim škaricama, a zanimljivo je da je to bio jedini udarac Leicestera u okvir gola 'svraka'.

Dvanaesti put ove sezone Leicester je protiv nekog protivnika slavio s 1-0. Najviše od svih momčadi u Premier ligi. No iako je bilo "samo" 1-0, Leicester je čak 27. utakmicu (od ukupnih 30 kola) ove sezone uspio zabiti. Još jedan dokaz koliko je Claudio Ranieri posložio momčad koja se prošle sezone borila za ostanak u prvoj ligi.

Bila je ovo debi utakmica za povratnika u Premier ligu Rafaela Beniteza, koji je preuzeo Newcastle nakon što je nekadašnji engleski izbornik Steve McClaren dobio otkaz. Benitez ima samo jedan cilj, a to je zadržati Newcastle u Premiershipu. Iako nema lošu momčad, a imajući u vidu i da je dobro trošio zadnja dva prijelazna roka, Newcastle je puno ispod svojih mogućnosti. Nalazi se tek na 19. mjestu, bod do 17. koje donosi spas.

Imao je Newcastle prilika, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Najviše je prijetio preko Mousse Sissoka i Ayozea Pereza, a neke prilike imao je i Aleksandar Mitrović. No Leicester je stigao do 18 pobjede u prvenstvu i upisao drugu pobjedu zaredom dok je Newcastle 18. put od zadnje 22 utakmice izgubio u gostima.

- Imali smo prilike vidjeti mnogo predanosti i strasti. Oni su se zaista puno trudili, a nikad nije jednostavno igrati protiv momčadi koja igra takvim tempom - rekao je nakon utakmice novi menadžer Newcastlea Rafael Benitez.

Još je osam kola do kraja prvenstva, a ovo je raspored Leicestera do kraja:

  • Crystal Palace - Leicester, 19. ožujka
  • Leicester - Southampton, 3. travnja
  • Sunderland - Leicester, 10. travnja
  • Leicester - West Ham, 17. travnja
  • Leicester - Swansea, 24. travnja
  • Manchester United - Leicester, 1. svibnja
  • Leicester - Everton, 7. svibnja
  • Chelsea - Leicester, 15. svibnja

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani