Sport

Komentari 84

Saračević obožavao psića: Šetao je Foresta u slobodno vrijeme

Saračević obožavao psića: Šetao je Foresta u slobodno vrijeme

Rukometašice Podravke ispratile su kombi s lijesom preminulog Zlatka Saračevića, a s njima je to napravila i supruga Kornelija. U naručju joj je bio pomeranac Forest, kojeg je Sarač volio šetati Koprivnicom

Dvije je godine živio u Koprivnici, gdje se doselio nakon što je preuzeo kormilo Podravke Vegete. Sa suprugom Kornelijom je Zlatko Saračević došao u 'grad juhe' i krenuo graditi život u novom okruženju. Nažalost, njegovo je srce naglo prestalo kucati, a rukometni se svijet morao oprostiti od velikog igrača, trenera i - čovjeka. 

Ispred gimnazijske dvorane Fran Galović u kojoj ih je vodio oprostile su se od svog trenera rukometašice Podravke, a s njima je bila i spomenuta supruga koja je u naručju držala malenog pomeranca.

Sarać je u slobodno vrijeme volio Koprivnicom prošetati svog pomeranca Foresta. Tri godine stari pas bio je Zlatanov ljubimac s kojim je, uz suprugu, provodio slobodno vrijeme.

- Svaki dan srećemo jednu bakicu kako šeće svoju 13 godina staru čivavu, zaustavimo se i pričamo, a ona je bila rukometašica Podravke svojevremeno. I inače ljudi u Koprivnici pozdravljaju kad te sretnu na cesti, to je ljepota manjeg grada – rekao je svojevremeno Saračević za drava.info.

Najčešće su šetali do dvorane jer je Saračević stvarno 'živio rukomet', a onda je nakon utakmice napustio sve svoje ljubavi. Rastanak je bio bolan, ali sjećanje na njegov trenerski rad, kao i sve ono što je napravio izvan sporta, ostaje zauvijek.

Najčitaniji članci