Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Šarapova je izazvala Đokovića: Donirat ću i ja 25.000 dolara...

Situacija oko požara u Australiji svakim je danom sve ozbiljnija. Poznati svjetski tenisači tako su se udružili donacijama za stradale. Novak Đoković pridružio se Mariji Šarapovoj

Foto: Reuters/PIXSELL
9 komentara

Australija je moj dom svakog siječnja već 15 godina. Srce mi se slama dok gledam kako požari uništavaju zemlju, njene prelijepe obitelji i zajednice životinja. Donirat ću 25.000 dolara za početak. Nole, hoćeš li učiniti isto, upitala je tužna ruska tenisačica Marija Šarapova srpskog tenisača Novaka Đokovića koji joj je ubrzo odgovorio:

Australija u plamenu SATELITSKE SNIMKE Australiju progutala vatra - svi požari do sada na jednoj snimci

- Da, Marija, donirat ću i ja 25.000 dolara kako bismo poduplali pomoć tim zajednicama. Uz tebe smo, Australija - napisao je Đoković na Twitteru.

Uz njih se akciji priključio i Nick Kyrgios koji je odlučio za svaki as koji bude servirao na turniru u Australiji donirati 200 dolara.

Prikupljanje sredstava službeno je pokrenuo i Australski teniski savez pa se i dodatni broj tenisača priključio ovoj hvale vrijednoj akciji.

Bushfires in Nowra, New South Wales SVI MORAJU OSTAT KOD KUĆE Kiša na istoku Australije, u Canberri zrak i dalje opasan

Oni, kao i ostatak svijeta teško gledaju situaciju u Australiji koja se teško smiruje. Vatrogasci već tjednima pokušavaju ugasiti požar koji se širi diljem zemlje i uništava kako prirodu, tako i životinjske vrste nastanjene u njoj pa je već tragično stradalo 8.000 koala. Jednoga od simbola Australije. Preko 1.300 kuća je uništeno, oko 2.500 građevina ukupno stradalo, najmanje 20 ljudi je poginulo, još 28 nestalo, a kriza i dalje traje.

 

Naši partneri pišu
Message