Sport

Komentari 13

Šarić namjestio ruku: Utrpao je četiri trice i zabio 14 koševa...

Šarić namjestio ruku: Utrpao je četiri trice i zabio 14 koševa...

Šarić je bio jedina svjetla točka Minnesote u 100-87 porazu od Memphisa. U 29 minuta zabio je 14 koševa, pogodio je četiri trice iz sedam pokušaja, imao je tri skoka, asistenciju i ukradenu loptu

U prvoj utakmici za Minnesotu, u koju je prešao iz Philadelphije, Dario Šarić dobio je 20 minuta. U drugoj 27, a protiv Memphisa je na parketu bio 28 minuta. I pokazao dio repertoara iz sezone kad je bio jedan od favorita za rookieja godine. 

VIDEO

Minnesota je izgubila od Memphisa 100-87, a Dario Šarić bio je jedina svjetla točka Timberwolvesa.

U tih 29 minuta zabio je 14 koševa, pogodio je četiri trice iz sedam pokušaja, miran je bio na crti slobodnih bacanja (dva od dva), a tome je dodao tri skoka, aistenciju i ukradenu loptu. Nije loše za tek treću utakmicu u novom klubu.

Nitko od 'vukova' nije zabio preko 20, Rose je zabio 18 poena, Towns i Covington stali su na 15, a Wiggins i Šarić po 14 koševa. Memphis je slavio na krilima Marca Gasola koji je zabio 26 koševa uz 13 skokova i tri asistencije.

POGLEDAJTE VIDEO

LeBron utrpao 51 koš!

Los Angeles je slavio protiv Miamija 113-97, a LeBron James odigrao je još jednu partiju za pamćenje. Zabio je 51 koš uz šut iz igre preko 60 posto, tome je pridodao osam skokova, tri asistencije, dvije ukradene lopte i jednu blokadu.

Bila je to LeBronova 12. utakmica u NBA ligi u kojoj je zabio 50 ili više koševa!

Nitko drugi iz redova Lakersa nije zabio preko 20, najbliže je bio Caldwell-Pope koji je stao na 19 koševa.

Kod Miamija najviše je zabio Ellington, 19 koševa.

NBA rezultati:

Najčitaniji članci