Obavijesti

Sport

Komentari 0

Šarić se prisjetio preminulog trenera Milojevića: 'Znao je te cake, fore, bio je jako pametan'

Šarić se prisjetio preminulog trenera Milojevića: 'Znao je te cake, fore, bio je jako pametan'

Moraš 'dobiti' igrača da ti vjeruje. Kad smo se prvo čuli, on je imao svoju ideju, ja svoju. Kroz neko vrijeme i treninge, suradnju, jednostavno vidiš da zna s ljudima i da je pametan, prisjetio se hrvatski košarkaš

VIDEO

Prošla su dva mjeseca nakon što je od posljedica srčanog udara preminuo pomoćni trener Golden State Warriorsa Dejan Milojević, a momčad mu iz dana u dan odaje počast. O odnosu s njim progovorio je i košarkaš GSW-a te kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije Dario Šarić.

- Jednostavno je Deki imao svoj princip rada, kao igrač samo trebaš pratiti ono što ti govori, puno mi je pomagao. Nedavno je ostavio igranje košarke, još je razmišljao kao igrač na terenu i znao je te neke cake, mogao se kao pravi trener staviti u ulogu igrača i trenera, a takvi su treneri rijetki. S njim mi je bila čast raditi, mnogo sam napredovao i naučio me mnogo trikova. Fizički nije bio toliko jači u igri, ali imao je fore, bio je jako pametan - objasnio je Šarić pa nastavio: 

NBA: Oklahoma City Thunder at San Antonio Spurs

- Znao je često pričati sa mnom, znao je kako mi priči s prijateljske i trenerske strane, dati mi neki savjet, objasniti što pogrešno radim. Puno mi je pomogao - rekao je Šarić za YouTube kanal Ivana Minića. 

Milojević je bio omiljen među igračima Warriorsa, a kako kaže Šarić, znao je dobro što radi s košarkašima, jer da nije - ne bi ni dobio posao u GSW-u.

NBA: Golden State Warriors at Dallas Mavericks

- Moraš 'dobiti' igrača da ti vjeruje. Kad smo se prvo čuli, on je imao svoju ideju, ja svoju. Kroz neko vrijeme i treninge, suradnju, jednostavno vidiš da zna s ljudima i da je pametan. Puno mi je pomogao i igrao sam u posljednje vrijeme jako dobro, na terenu sam uživao. Tjerao me da šutiram, da se ne bojim, nešto kao stariji brat. Znao je što mogu, što ne mogu. Uvijek me tjerao da šutiram , da se ne bojim - rekao je Dario pa zaključio: 

- Veliki gubitak za košarkaški svijet, za GSW, igrače. Nikome se nije libio reći što misli, bilo da je to Steph Curry ili pak 15. igrač na klupi. Sa svakim je imao isti pristup, veliki je čovjek i veliki trener, bez nekog dodavanja. Ima trenera koji sve znaju taktički, a on je znao cake. Kako dobiti nešto od igrača što nisu znali ti treneri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše