Obavijesti

Sport

Komentari 31

Šarić utrpao 20 San Antoniju, čudesni Zion je opet oduševio

Šarić utrpao 20 San Antoniju, čudesni Zion je opet oduševio
1

Ivica Zubac nije briljirao u pobjedi svojih Clippersa nad Heatom 122-117. Zabio je četiri poena u 18 minuta igre i uhvatio osam skokova. Ni Dragan Bender se nije bša naigrao

VIDEO

Šibenčanin Dario Šarić briljirao je u gustoj pobjedi Phoenix Sunsa protiv San Antonio Spursa 103-99.

Zabio je Šiši 20 poena, uhvatio i četiri skoka, a šutirao 9 od 13 iz igre. Najbolji je u njegovoj momčadi bio Devin Booker s 35 poena i deset asistencija, dok je na suprotnoj strnai bio DeMar DeRozan s 30 poena i osam skokova.

Te dvije momčadi su direktno u borbi za doigravanje. Phoenix je sad deseti s omjerom 19-26, a Spursi su mjesto ispred s 20 pobjeda i 24 poraza. Trener Gregg Popovich vjerojatno i dalje ima namjeru odvesti svoje teksaške pulene u doigravanje, a izgleda da bi mu to ponovno, suprotno svim očekivanjima, moglo uspjeti...

NBA: San Antonio Spurs at Toronto Raptors

Loš dan Zupca

Ivica Zubac nije briljirao u pobjedi svojih Clippersa nad Heatom 122-117. Zabio je četiri poena u 18 minuta igre i uhvatio osam skokova. Briljirao je zato Kawhi Leonard s 33 poena, deset skokova i deset asistencija. Kakav igrač!

Na suprotnoj je strani najbolji bio Jimmy Butler s 20 poena, osam skokova i sedam asistencija.

Nije se naigrao ni Dragan Bender. Tek pet minuta je proveo na terenu u pobjedi svojih Bucksa nad Hornetsima 116-103. 

Gusto je na vrhu

Zapadna konferencija napeta je kao i uvijek. Uz Clipperse, sinoć su slavile i ostale momčadi koje se bore za vrh Zapada - Nuggetsi i Rocketsi. Nuggetsi su svladali New Orleans 113-106. Najbolji je, očekivano, bio Nikola Jokić koji briljira u odsustvu ostalih zvijezda - Jamala Murraya i Paula Millsapa. Zabio je srpski centar 27 poena, uhvatio 12 skokova, podijelio sedam asistencija i ukrao čak četiri lopte. Igračina!

Na suprotnoj strani je briljirao Zion Williamson. Tek 21 minuta igre, a 15 poena. Šutirao je sedam od devet, imao nevjerojatnu blokadu kojom je poslao loptu u četvrti red tribina... Još malo zaostaje na obrambenoj strani, spor je u čitanju pick and roll igre, često ga probiju na prvom koraku. No ovaj momak će biti nešto posebno!

NBA: Denver Nuggets at New Orleans Pelicans

Rocketsi su svladali Timberwovlese 131-124, a momčad iz Minnesote nastavlja svoj slobodni pad. Od velikih talenata Karla-Anthonyja Townsa i Andrewa Wigginsa ni ove sezone ne vidimo ništa osim praznih brojki, a tako je bilo i sinoć. Wiggins 28 poena, Towns 30. I još jedan poraz za omjer 15-30...

James Harden bio je nevjerojatno tih i zabio tek 12 poena, no zato su trpali Russell Westbrook s 45 poena i deset asistencija te Eric Gordon s 27 poena.

NBA: Houston Rockets at Minnesota Timberwolves

Russell ne može sam

Warriorsi su opet izgubili. Bolji su bili Pacersi 129-118. Warren je zabio 33 poena, a McDermott 24. Kod Warriorsa je najbolji bio D'Angelo Russell s 37 poena.

Thunder je razbio Hawkse 140-111, a tri beka Oklahome nastavljaju dominirati. Shai Gilgeous-Alexander 24 poena, Chris Paul 18, Dennis Schroder 21. Kakav trojac! Ipak, najbolji je strijelac za OKC bio Gallinari s 25 poena. Za Hawkse je Young zabio 26 poena sa 16 asistencija, a Collins je zabio 28.

Sporu su utakmicu igrali Bullsi i Kingsi. Sacramento je slavio 98-81, a najbolji je bio Buddy Hield s 21 poenom. Toliko je i kod Bullsa zabio Zach LaVine.

Celticsi su svladali Magic u gostima 109-98, a briljirao je Kemba Walker s 37 poena. Odličan je bio i Gordon Hayward s 22 poena i 14 skokova. Na suprotnoj strani vukao je Evan Fournier koji je zabio 30 poena, no bilo je to nedovoljno.

Nedovoljno poput 22 poena Derricka Rosea u porazu Pistonsa 112-125 od Grizzliesa. Mladost je briljirala za Memphis. Jaren Jackson Jr. zabio je 29 poena, Dillon Brooks 27, a Ja Morant je zabio 16 poena s 12 asistencija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...