Obavijesti

Sport

Komentari 14

Šarićevi 76ersi nakon gotovo godinu dana slavili u gostima

Šarićevi 76ersi nakon gotovo godinu dana slavili u gostima
1

Dario Šarić je odigrao 25 minuta i zabio 13 koševa te dodao pet skokova i jednu asistenciju u pobjedi protiv New Orleansa 99-88. Prva im je to gostujuća pobjeda od 20. siječnja

VIDEO

Philadelphia 76ers su sinoć konačno nekoga pobijedili. Philadelphia je 99-88 bila bolja od New Orleans Pelicansa i to na njihovom terenu tako da su prekinuli niz od čak 23 poraza u gostima. Posljednji put 76ersi su slavili u gostima 20. siječnja kod Orlanda.

Dario Šarić je odigrao 25 minuta i zabio 13 koševa te dodao pet skokova i jednu asistenciju. Philadelphiju je predvodio Ersan Ilyasova s 23 koša, a Sergio Rodriguez je ubacio 16. Joel Embiid je ubacio 14 koševa uz četiri bloka te tri ukradene lopte, a Nik Stauskas je također dodao 14 koševa.

Kod Pelicansa najbolji je bio Anthony Davis koji je utakmicu završio sa 26 koševa i 11 skokova, a Langston Galloway je dodao 19. 

Chicago Bullsi su sinoć konačno prekinuli niz od 13 pobjeda u gostima San Antonio Spursa svladavši ih sa 95-91. San Antonio je izbrisao zaostatak od 18 koševa u trećoj četvrtini na samo četiri u zadnjim minutama, ali nije im pomoglo. 

Kawhi Leonard je predvodio s 24 koša za San Antonio, a Patty Mills je dodao 16 koševa od čega su četiri trice iz šest pokušaja. Bivši član Bullsa Pau Gasol je ubacio 13 koševa uz 10 skokova u prvoj utakmici u Chicagu otkako je potpisao za San Antonio na ljeto.

Najbolji strijelac Bullsa bio je Dwayne Wade sa 20 koševa, a Jimmy Butler je zabio svih svojih 13 koševa za Chicago u drugom poluvremenu, dok je Rajon Rondo dodao 12 koševa, devet asistencija i 10 skokova. 

Warriorsi su sa 106-99 svladali Utah Jazz, a Stephen Curry je zabio 26 koševa. Golden State je kontrolirao utakmicu od početka do kraja. Curry je zabio 14 koševa u seriji od 29-1 kojom su Warriorsi poveli sa 29-5. Jedino vodstvo Jazza na utakmici bilo je na samo početku kada je imao prednost od 4-2. Golden State je na poluvremenu vodio sa 65-46, a u drugom dijelu utakmice Jazz se približio i to na pet koševa na početku zadnje četvrtine, no onda je Kevin Durant zatvorio utakmicu sa 11 koševa u tom zadnjem dijelu.

Durant je utakmicu završio sa 21 pogotkom i 11 skokova za Golden State. Centar Jazza Rudy Gobert je ubacio 20 koševa i ugrabio 17 skokova, Joe Ingles je dodao 21 koš, a Shelvin Mack 19.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"