Obavijesti

Sport

Komentari 44

Evo gdje gledati sažetke HNL-a

Evo gdje gledati sažetke HNL-a

Novim ugovorom o televizijskim i medijskim pravima HNTV je ispao iz igre, a najbolje trenutke s utakmica HNL-a možete gledati na portalu HT-a. Kupnja prijenosa putem interneta zasad nije opcija

VIDEO

Nova sezona domaćega nogometnog prvenstva, koje se službeno zove SuperSport Hrvatska nogometna liga, osim novog imena, donijela je još nekoliko promjena, pa tako i po pitanju videoisječaka s utakmica i sažetaka, što zanima mnoge ljubitelje.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci na pripremama

Pokretanje videa...

Dinamovci u Sloveniji VIDEO

Proteklih je sezona Hrvatska nogometna televizija na YouTubeu nekoliko sati po završetku svake utakmice objavljivala cjeloviti sažetak u visokoj rezoluciji i skupila respektabilnih 70.000 pretplatnika. No to više neće biti slučaj s obzirom na to da se HNTV početkom srpnja ugasio, a televizijska i internetska prava, koja je platio 44 milijuna eura za četiri sezone, ima Hrvatski telekom.

Zagreb: HNS potpisao ugovor o TV i marketinškim pravima, najunosniji u povijesti

Sve isječke s utakmica i sažetke tako možete gledati isključivo na tportalu OVDJE. Za vrijeme prijenosa tamo objavljuju i golove. Zasad je slika u skromnijoj rezoluciji 720p, a s obzirom na najavljeni rast domaće lige u svim smjerovima javnost očekuje poboljšanje i po tom pitanju. Naime, utakmice se snimaju i emitiraju u full HD kvaliteti (1080p) na kanalu MAXSport 1. Od 10. kola jedna utakmica po kolu emitirat će se na HTV-u 2 (najčešće nedjeljom u 15 sati).

Sažeci 1. kola HNL-a:

MAXSport 1 se može gledati u osnovnom paketu u sklopu MAXtv-a putem interneta, drugi kanal je u sportskom paketu, a korisnici satelitske televizije HT-a mogu pronaći oba u paketima Osnovni Extra, MAX Arena ili MAX Sport Plus.

HNL je dostupan je i korisnicima EVOtv-a (antenski sustav DVB-T2) u paketu Imam sve koji stoji 159,99 kuna mjesečno uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca (samo kanal MAXSport 1). Nešto jeftiniju opciju ima Iskon.TV koji oba nova kanala nudi u paketu Sportski 2 za dodatnih 39 kuna mjesečno uz kanale Arenasporta 7, 8, 9 i 10, koji prenose Ligu prvaka i Europsku ligu.

Lokomotiva pobijedila Osijek 2:1 i izborila kvalifikacije za Ligu prvaka

Imate li drugog operatera, a želite kupiti pristup utakmicama i gledati ih na računalu, pametnom televizoru ili mobitelu unutar Hrvatske (pay-per-view), to više ne možete jer HT u samostalnu uslugu MAXtv To Go nije uvrstio MAXSport ni u sportski paket. I po tom pitanju ljubitelji domaćega klupskog nogometa očekuju bolje vijesti.

Zanimljivo, HNL se može gledati putem interneta u susjednoj Srbiji i Bosni i Hercegovini putem usluge Arena Cloud na kojoj su, po cijeni od 12,99 eura, uz ostale, dostupni svi kanali Arenasporta Srbije. Ta je televizija, naime, zadržala prava prijenosa i u novoj sezoni za te dvije države.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome