Sport

Komentari 44

Ogier se nakon nesreće odvezao na utrku s oštećenim vratima

Ogier se nakon nesreće odvezao na utrku s oštećenim vratima

Kako neslužbeno doznajemo, na mjesto nesreće pristigao je i šef momčadi Toyota, a Ogieru je oštećena desna strana automobila, odnosno suvozačka vrata, koja su ujedno i sigurnosna postavka automobila

Sebastien Ogier nastavit će voziti WRC Croatia Rally, saznajemo od organizatora. Sedmerostruki svjetski prvak doživio je nevjerojatnu prometnu nesreću ispred autobusne stanice kod Sopota u Novom Zagrebu kada se sudario s BMW-om kojeg je vozio Zagrepčanin.

POGLEDAJTE VIDEO:

BMW je od siline udario u rubnik i porušio stupić sa znakom autobusne stanice, a Ogiera je odbacilo u lijevu stranu i oštetilo mu desnu stranu automobila.

Kako neslužbeno doznajemo, na mjesto nesreće pristigao je i šef momčadi Toyota, a Ogieru je oštećena desna strana automobila, odnosno suvozačka vrata, koja su ujedno i sigurnosna postavka automobila.

Na snimci se vidi kako pokušava sanirati štetu i čini se da je donekle uspio.

Ipak, od organizatora utrke saznali smo da oštećenja nisu tolika da bi ugrozila Ogierov nastup i da će Francuz nastaviti s utrkivanjem. Istaknuti favorit za osvajanjem prvog izdanja WRC-a u Hrvatskoj nakon razgovora svojeg šefa momčadi i policije zaputio se na start dok će se policija očitovati o cijeloj situaciji.

Iz organizacije ističu kako će policija utvrditi što se točno dogodilo te da je najbitnije da nitko nije nastradao i da nema ozlijeđenih.

Inače, Ogier je preuzeo vodstvo na WRC Croatia Rally. Nakon 16 od 20 predviđenih brzinskih ispita prvog izdanja WRC u Hrvatskoj u posljednji dan natjecanja (u nedjelju) ušao je sa 6,9 sekundi prednosti pred momčadskim kolegom Britancem Elfynom Evansom te 10,4 sekunde ispred Belgijca Thierrya Neuvillea (Hyundai i20). 

Najčitaniji članci