Obavijesti

Sport

Komentari 14

Schifo: Igrali smo dobro iako je publika zviždala

Schifo: Igrali smo dobro iako je publika zviždala
1

Dinamo je bio opasan, tvrdio je nakon utakmice trener Branko Ivanković i zaprepastio nazočne. Kakav je tek onda slabi Dinamo?

VIDEO

Iz jedne jedine moje pogreške morao je pasti gol. Sreća me napustila, što ću, rekao je Gordon Schildenfeld. Tragičar Dinamova poraza od Ajaxa u prvoj utakmici 1. kola Kupa Uefe zadnji je izašao iz svlačionice. Tihim glasom je objašanjavao:
- Nisam očekivao da će Drpić ostaviti loptu. Jedino rješenje vidio sam da je gurnem Ettu, ali Ajaxov igrač ju je presjekao. Stvarno mi je teško - rekao je Schifo.
Jedini Dinamov cilj bio je ne primiti gol, ali u tome nisu uspjeli. “Modri” su bili neprepoznatljivi. Ni sjena momčadi koja je igrača protiv Werdera. Bez prave prilike, bez igre i bez igrača koji bi to mogao promijeniti. A čini se, Dinamo nije imao ni pravog trenera jer je Henk ten Cate u potpunosti nadmudrio Branka Ivankovića. Iako je igrao bez ponajboljeg igrača Suareza ten Cate je, unatoč lošoj igri, njegovih igrača složio pobjedničku taktiku.
Blijeda Dinamova igra iživcirala je oko 28.000 ljudi na Maksimiru, koji su nakon gola počeli zviždati i skandirati “Mamiću, cigane”. Navijači još nisu oprostili Zdravku Mamiću prodaju Eduarda i Ćorluke, s kojima možda uopće “modri” ne bi uopće igrali protiv Ajaxa, već u Ligi prvaka.
- Publika je zviždala, ali mislim da smo odigrali dobru utakmicu - smatra Schildenfeld.
S njim se nakon jučer prikazanog rijetko tko može složiti. Dinamo nije imao nijednu pravu priliku, Modrić nije odigrao na očekivanoj razini i sa svime time puno više se nije moglo očekivati.
Dinamovi navijači će, čini se, još jednu sezonu biti razočarani, bez Dinama u značajnijoj ulozi u europskim natjecanjima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"