Obavijesti

Sport

Komentari 5

Scola: Poželio sam sjesti na tribine i samo uživati

Scola: Poželio sam sjesti na tribine i samo uživati
1

Šteta što smo protiv Brazila igrali već u ovoj fazi, rekao je Luis Scola i to nakon što je Brazilcima u osmini finala SP-a ubacio nevjerojatnih 37 koševa

VIDEO

Utakmica je bila fantastična. Na trenutak sam poželio da nisam Argentinac ili Brazilac, da sjedim na tribinama među neutralnim gledateljima i jednostavno uživam gledajući vrhunsku košarku. Šteta što smo protiv Brazila igrali već u ovoj fazi, rekao je Luis Scola nakon što je Brazilcima u osmini finala Svjetskog prvenstva ubacio 37 koševa. Argentinci su pobijedili 93-89, a u četvrtfinalu će igrati protiv Litvanaca.
- Scola se upravo prebacio na modus 'košarkaški bog'. Jadni Brazilci... - napisao je na Twitteru tijekom utakmice Scolin šef iz Houstona, generalni menadžer Rocketsa Daryl Morey. On najbolje zna kako Luis Scola izgleda i igra u tzv. modusu “košarkaški bog”. Nedavno je u NBA ligi New Jersey Netsima u ubacio 44 koša na utakmici, a Morey ga je nagradio petogodišnjim ugovorom vrijednim 45 milijuna eura.
Luis Scola postao je vođa argentinske reprezentacije nakon što je nastup na Svjetskom prvenstvu otkazao Manu Ginobili.
- Znao sam da će mi suigrači dodavati još više lopti u završnici utakmice. Nisam puno razmišljao, samo sam zabijao - tvrdi Scola, najefikasniji igrač SP-a, s prosjekom od 30,3 koša.
- Gladan je igre. Neumorno trči terenom, igra obranu, napad, zabija... Gledajući Luisa kako igra, sve izgleda nevjerojatno lagano - nahvalio je Scolu suigrač iz reprezentacije i NBA lige Fabricio Oberto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju