Obavijesti

Sport

Komentari 29

Seedorf je nazvao Ancelottija: 'Carlo, kako da ovo dobijem?'

Seedorf je nazvao Ancelottija: 'Carlo, kako da ovo dobijem?'
5

Milan i Atletico Madrid igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Seedorf je na klupi Milana i uoči utakmice s Atleticom nazvao je Ancelottija i pitao ga za savjet...

VIDEO

Zvao me Clarence Seedorf, bilo je to neizbježno. Ali zna on kako se treba nositi s Atletico Madridom, ima odlične ideje, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

Nizozemac je kao igrač osvojio četiri puta Ligu prvaka s tri kluba, a večeras će prvi put kao trener predvoditi momčad u tom elitnom natjecanju. S Milanom je dva puta bio europski prvak, a trener mu je tad bio Carlo Ancelotti.

- Clarence je moj prijatelj i partner. Milan mora biti oprezan s kontrama. Igra Atletica je preslika njihova trenera. Taktički pametna te snažna momčad s borbenim mentalitetom - opisao je Talijan.

Nedavno je s Realom u kupu izbacio Atletico ukupnim rezultatom 5-0. Simeone se sad okrenuo Ligi prvaka i prvenstvu, gdje stoji sjajno. Kao igrači, Seedorf i Simeone susreli su se osam puta.

Argentinac ima pet pobjeda, jedna je utakmica završila neodlučeno, a Seedorf je bio bolji dva puta. Utakmica na San Siru bit će im prvi trenerski susret.

- Utakmica na San Siru nije derbi. Imaju sjajnog trenera, cijenim sve ljude u tom klubu, koji je nekoliko puta bio europski prvak. No to ipak nije derbi - rekao je Simeone.

Milanu nedostaju Montolivo, Muntari, El Shaarawy i Robinho, a Atleticu Felipe Luis i Tiago.

Arrigo Sacchi: Moj Milan nikad ne podcjenjujte

Slavni talijanski trener dva puta je vodio Milan, a jedanput je bio trener madridskog Atletica. S talijanskim klubom bio je dva puta prvak Europe.

- Trenutačno je Atletico Madrid u boljoj formi, mnogi kažu da je favorit u tom dvoboju. No ne podcjenjujte Milan, nekoliko puta ove sezone imao je sjajnih momenata. Može daleko dogurati - kaže Arrigo Sacchi. 

Ribery ne igra zbog operacije na stražnjici...

Arsenal i Bayern oslabljeni će istrčati u prvoj utakmici osmine finala. U prvoj utakmici za njemačku momčad neće igrati Franck Ribery, koji mora na operaciju žile u stražnjici. Do uzvrata bi mogao biti spreman. 

Guardiola neće moći računati ni na Shaqirija. Za Arsenal u prvoj utakmici neće moći igrati Walcott, Ramsey i novopridošli Šveđanin Källström. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Dinamo je na korak od play-offa Lige prvaka! Čeka se još Real...
KORAČIĆ OD SNA

Dinamo je na korak od play-offa Lige prvaka! Čeka se još Real...

Kopenhagen se oprostio od titule u Danskoj pa ako Borussia Dortmund ne osvoji Ligu prvaka 1. lipnja, Dinamo će sljedeću sezonu u Ligi prvaka krenuti od play-offa, a ne od drugog pretkola, kao što je bio slučaj prethodnih godina
Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!

Toni Kroos je objasnio zašto prekida karijeru: 'Sretan sam i ponosan što sam pronašao pravo vrijeme za ovu odluku i kako sam je donio samostalno. Oduvijek sam htio završiti karijeru na vrhuncu'