Obavijesti

Sport

Komentari 30

Šeiku Cityja ne leži engleski: Zabunom htio 'kupiti' Messija

Šeiku Cityja ne leži engleski: Zabunom htio 'kupiti' Messija
1

Vijest da bi Manchester City htio dovesti Lea Messija i ne bi bila neki šok, no vijest kako 'građani' ne žele najboljeg igrača svijeta već je zanimljivija kao novost...

VIDEO

Koga sve Manchester City nije htio kupiti?! Odgovor bi mogao glasiti sve osim Lea Messija.

Pomalo začuđujuće, ali istinito u redovima 'građana' htjeli su gotovo sva zvučna imena nogometa posljednji godina osim najboljeg igrača svijeta. Zapravo, poslali su ponudu za njega, iako ga nisu željeli.

Na adresu Barcelone stigla je ponuda od 38 milijuna eura za Argentinca, na što su se vjerojatno Katalonci nasmijali. Smijali su se vjerojatno i kada je City rekao da su se zabunili, da Messija ipak ne žele.

Za nesporazum između dvaju klubova krive su loše telefonske linije. Naime, još 2009. godine, bogati arapski šeik Mansour, vlasnik manchesterskog kluba, naredio je svom stožeru da dovedu koga god mogu. Osim Messija.

No čini se kako 'veze' na udaljenost ipak stvaraju pokoji problem. U Manchesteru su izjavu šeika 'It's all getting messy' očito načuli kao 'Get Messi'. I kako šeik naredi tako svi izvršavaju. Istog trena je u Barcelonu poslana ponuda za Lea.

U Barceloni se vjerojatno nisu začudili što City šalje ponudu za njihovog igrača, pa poslali su ponude baš za sve, ali sigurno im je nevjericu izazvala cifra. Skromnih 38 milijuna eura. 'Pristojno' su odbili ponudu 'građana'.

U City tada nije pristigao Messi, ali šeik se utješio dovođenjem Teveza, Yaye Tourea i Kuna Aguera. Nije Messi, ali doduše, on ih nije nikad ni zanimao. Taj bi transfer i ovako bio suviše 'kompliciran'.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici
Ovo je vila Marija Mandžukića u skrivenoj uvali na otoku Braču. Jedno noćenje stoji 1300 eura
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Ovo je vila Marija Mandžukića u skrivenoj uvali na otoku Braču. Jedno noćenje stoji 1300 eura

OAZA DALEKO OD GUŽVE Malo mjesto na Braču krije luksuznu vilu nogometaša. Kad se tamo ne odmara, renta je... Može primiti do deset gostiju, ima pet spavaćih soba i kupaonica