Obavijesti

Sport

Komentari 6

Seniori, gledajte i učite: Kadeti Dinama preko Rijeke do titule!

Seniori, gledajte i učite: Kadeti Dinama preko Rijeke do titule!
1

Kadeti zagrebačkog Dinama pokazali su superiornost u nedjeljnom srazu protiv Rijeke u Maksimiru i pobjedom 3-0 potvrdili naslov prvaka Hrvatske. Najbolji u državi bili su i prošle sezone

VIDEO

Kadeti Dinama obranili su naslov prvaka Hrvatske. U nedjeljnom ogledu Prve hrvatske nogometne lige mladi "modri" svladali su na pomoćnom terenu u Maksimiru Rijeku rezultatom 3-0 i tako potvrdili naslov najbolje momčadi u državi u toj uzrasnoj kategoriji.

Dinamo je poveo u 26. minuti golom Leona Šipoša, najboljeg strijelca lige. Sredinom drugog dijela sve je bilo riješeno jer je Šipošu 66. minuti zabio drugi gol na utakmici, a svoj 22. u sezoni, a dvije minute potom Antonio Marin postavio je konačan rezultat.

"Iz naših grla sve je jači zvon, Dinamo je pravi, Dinamo je pravi šampion", orilo se travnjakom uz nekoliko baklji u režiji kadeta maksimirskog kluba koje s klupe vodi Ivan Prelec.

Kadeti s su 3:0 svladali Rijeku te osvojili naslov prvaka Hrvatske!

Posted by Nogometna Škola Dinamo on 9. travnja 2017

- U principu sam izuzetno zadovoljan načinom na koji smo pobijedili. Cijelu utakmicu smo kontrolirali, držali se zadataka koje smo dogovorili prije utakmice i nije lako kada znaš da treba još jedna pobjeda za naslov. Stvarno smo čitavu utakmicu držali fokus, nismo se bavili konačnim ciljem, već kako kažem ‘načinom putovanja’. Rijeka je odlična momčad, koja se borila s nama i Hajdukom za naslov prvaka. Na kraju smo zasluženo i suvereno pobijedili i to je još jedan šlag na torti kroz cijelu ovu priču - izjavio je trener kadeta Dinama Ivan Prelec.

Dinamo je pobjedom nad Riječanima došao do 73 boda na čelu ljestvice, što je 16 više od prvog pratitelja Hajduka koji ima dvije utakmice manje. Do kraja prvenstva "bili" imaju odigrati pet utakmica i više ne mogu sustići "modre". Rijeka je treća s 49 bodova.

  • Dinamovi kadeti: Dominik Kotarski, David Čolina, Tomislav Krizmanić, Bartol Franjić, Luka Jelenić, Tin Hrvoj, Leon Šipoš, Mateo Leš, Dino Kapitanović, Antonio Marin, Jurica Pršir, Ivan Ilčić, Tomislav Đumlijan, Filip Mihaljević, Juraj LJubić, Leon-Habib Ernst, Martin Krizmanić, Bruno Župan; trener: Ivan Prelec.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao