Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bila bi to senzacija: Simon nakon EP-a stiže u KK Dinamo?

Bila bi to senzacija: Simon nakon EP-a stiže u KK Dinamo?

Kruno je s hrvatskom reprezentacijom na EuroBasketu, što mu je ujedno i posljednje natjecanje, a kako se priča po gradu, navodno će se pojaviti nakon Europskog prvenstva

VIDEO

KK Dinamo Zagreb nastao je prije dvije godine, a već u novoj sezoni zaigrat će u najjačoj hrvatskoj košarkaškoj ligi. Ne žele biti samo prolaznici, želja je pomrsiti planove najjačim klubovima pa su čelnici kluba pripremili spektakularno pojačanje uoči početka sezone.

Pokretanje videa...

Hrvatski navijači u Ljubljani 00:50

Kako se šuška, novi košarkaš Dinama trebao bi postati jedan reprezentativac, a priča se po gradu, to je Krunoslav Simon. Bilo bi to spektakularno pojačanje za novog prvoligaša, a u klubu mu se nadaju. Kruno je s hrvatskom reprezentacijom na EuroBasketu, što mu je ujedno i posljednje natjecanje, a u novom klubu će se pojaviti nakon Europskog prvenstva. Navodno je odbio ponude nekoliko europskih klubova i jedina želja bila mu je vratiti se doma. U svoj grad. Želi igrati za svoj gušt i uživati u košarci, među svojim prijateljima. Poslali smo upit u klub, ali odgovorili su kako će se sve znati u ponedjeljak. 

Opatija: Prijateljska košarkaška utakmica, Hrvatska - Mađarska

Čak devet godina proveo je u KK Zagrebu, koji danas nažalost više ne postoji. Uživao je u košarci i igrao sa svojim prijateljima iz kvarta, a to je nešto što nigdje drugdje nije mogao dobiti. I upravo zbog toga, ništa drugo mu nije bilo bitno. Ni bogate ponude europskih klubova nisu ga odvukle iz Trnskog. 

Bila je to prekrasna priča predvođena legendarnim Pepsijem Božićem. Osvojili su tri Kupa i prvenstvo Hrvatske, igrali Euroligu 2011. godine, ali kada su se u klub uvukli kriza i interesi pojedinaca, klub je počeo tonuti. Svjestan da više tu nema što raditi, oprostio se od KK Zagreba 2012. godine u 27. godini života. 

Opatija: Pretkvalifikacije za EuroBasket 2025., Hrvatska - Švicarska

Nakon jedne sezone provedene u Unicaji, uslijedio je niz ozbiljnih klubova. Igrao je dvije godine u Lokomotivu iz Kubana pa dvije godine u milanskoj Olimpiji gdje je surađivao s Jasminom Repešom. Prije četiri godine stigla je kruna njegove karijere. Potpisao je za Anadolu Efes s kojim je ispisao povijest. Dvije godine zaredom osvojio je Euroligu, nudili su mu novi ugovor, ali tijelo je već izraubano ozljedama, a srcu je dosta putovanja i inozemstva. Srce se željelo vratiti kući.  

Basketball - Euroleague Final - FC Barcelona v Anadolu Efes Istanbul

Jedan je od posljednjih košarkaških romantičara. Igrač koji ne igra na 'mišiće, već na inteligenciju i potez. Takvih je malo danas, a to je naučio od Tonija Kukoča i Dražena Petrovića dok ih je, kao i svi mi, imitirao na školskom igralištu tijekom djetinjstva.

- U mlađim danima sam imao problema s viškom kilograma i posljedica su bile nešto slabije igre i nekoliko nepotrebnih ozljeda. a moj stil igre najzaslužniji je otac Đuro (bivši igrač, op.a.), a kao klinac upijao sam poteze Dražena Petrovića, za kojim smo svi bili ludi, te Tonija Kukoča koji je ljevoruk kao i ja. Ja sam uvijek volio prave 'španere', igrače koji se vole nadigravati, a ne igrati na mišiće - kazao je Simon jednom prilikom. 

Poznat je kao veliki navijač Dinama, a sada će igrati za Dinamo. Barem onu košarkašku verziju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući