Obavijesti

Sport

Komentari 47

Senzacija na pomolu: Messi i Ronaldo napuštaju Primeru?

Senzacija na pomolu: Messi i Ronaldo napuštaju Primeru?
1

Cristiano Ronaldo bi mogao preseliti u francuski Paris Saint Germain, dok je Leo Messi sve bliže prelasku u redove nekog od engleskih velikana, pišu Španjolci...

VIDEO

Spremaju li se dva senzacionalna transfera idućeg ljeta, pitaju se nogometni zaljubljenici nakon što španjolski mediji sve češće pišu o nezadovoljstvu Lionela Messija u Barceloni, ali i mogućnosti da Real Madrid proda Cristiana Ronalda.

Prema pisanju španjolskih medija Primera bi iduće sezone mogla ostati bez dvije najveće zvijezde svjetskog nogometa. Nagađa se kako bi Ronaldo mogao preseliti u redove francuskog prvaka Paris St Germaina, dok je Messi sve bliže prelasku u redove nekog od engleskih velikana.

"Moramo biti spremni i na to"

- Nadam se kako se to neće dogoditi. Međutim, moramo biti spremni i na takav rasplet situacije. Moglo bi se dogoditi da u idućim sezonama jedan od njih ili čak obojica napuste Španjolsku - kazao je predsjednik 'La Lige' Javier Tebas.

Kako prenosi AS "Kraljevski klub" je na koncu ove sezone spreman prodati Ronalda, ali samo u slučaju da dovede Sergia Aguera. Realov predsjednik Florentino Perez već godinama pokušava Aguera dovesti na Santiago Bernabeu. I to još od vremena kada je argentinski napadač bio član gradskog suparnika Atletica. 

Agüero već petu sezonu predvodi napad Manchester Cityja, odigrao je 175 utakmica i postigao 115 golova. U njegov transfer bio bi uključen i Isco čiji je veliki štovatelj menadžer Cityja Manuel Pelegrini koji je s njim odlično surađivao u Malagi. 

U Realu navodno smatraju kako je sada idealan trenutak za Ronaldovu prodaju jer je francuski prvak PSG spreman platiti čak 150 milijuna za 30-godišnjeg portugalskog majstora. 

- PSG je idealan izbor za Ronalda i gotovo sam siguran kako će nastaviti karijeru u Parizu. Katarski vlasnici kluba žele Ronalda i oni će ga dovesti - smatra francuska nogometna legenda David Ginola. 

Kod Messija je situacija nešto drugačija. Nagađa se kako argentinski majstor razmišlja o odlasku iz Barcelone zbog poreznih problema koje ima. Messi smatra kako se protiv njega vodi organizirana kampanja, a jedna od opcija spasa je odlazak. Zbog toga je navodno svojoj obitelji i najbližim prijateljima objasnio kako će vrlo brzo napustiti Španjolsku i okrenuti novu stranicu.

Messi u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu vrijednu 250 milijuna eura, ali engleski mediji podsjećaju kako će mu na koncu ove sezone ostati samo jedna godina ugovora s Barcom zbog čega bi odšteta mogla biti daleko manja. Katalonski Sport navodi kako si u ovom trenutku samo Manchester United i City, te Chelsea i PSG mogu priuštiti njegov dolazak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem