Sport

Komentari 7

Šeprtljave i nesretne 'vještice': Evo kako su nasmijali do suza

Šeprtljave i nesretne 'vještice': Evo kako su nasmijali do suza

Najveća faca u derbiju začelja bio je izvjesni bek Gaetano Letizia. Na samom početku utakmice krenuo je majstor u jedan prodor da bi se sapleo preko lopte iako ga baš nitko nije napadao...

Talijanski Benevento i dalje je hit u talijanskom nogometu. Sigurno najgora momčad Liga petice, a i šire, u nedjelju je ponovno izgubila.

Dogodilo se to protiv konkurenta za prvoligaški život - SPAL je slavio 2-1 kao gost i tako Benevento ostavio na jednom jedinom bodu poslije 17 odigranih kola!

Najveća faca u derbiju začelja bio je izvjesni bek Gaetano Letizia. Na samom početku utakmice krenuo je majstor u jedan prodor da bi se sapleo preko lopte iako ga baš nitko nije napadao!

Međutim, odmah se pridigao i uz dva driblinga pokazao što zna.

VIDEO

U drugom poluvremenu pri 1-1 umalo je postao heroj tribina. Ispalio je bombu iz voleja i lobom prevario golmana koji je bio istrčao, no udarcu je falilo malo snage i pao je tik uz gol aut i otišao preko prečke.

VIDEO

Ovo su samo neki od pehova momčadi koji je jedan bod osvojila nedavno protiv Milana (2-2) kada ih je u zadnjim sekundama spasio golman Alberto Brignoli golom u zadnjoj sekundi utakmice.

Najčitaniji članci