Obavijesti

Sport

Komentari 15

Serie A: Zlatan Ibrahimović je odlučio ružni milanski derbi

Serie A: Zlatan Ibrahimović je odlučio ružni milanski derbi
2

Odluka je pala već u 5. minuti kada je Materazzi srušio Ibrahimovića, a Šveđanin je bio siguran realizator za jedini gol na utakmici. Bio mu je to šesti gol...

VIDEO

U talijanskoj nogometnoj Seriji A je zaključeno 12. kolo, a posljednja odigrana utakmica je bila 273. veliki milanski derbi na San Siru. Pobijedio je Milan 1-0 i tako opet zasjeo na vrh ljestvice...

Vrlo često su milanski derbiji bili tvrde i žestoke utakmice s malo prilika, no ova je bila posebno naglašena po tom pitanju. Čak štoviše, više je bilo ružnih starteva, naguravanja, priče sa sucima i prijekih pogleda među suparnicima, negoli pravog nogometa.

Uostalom, ako kažemo da je derbi odlučen udarcem s bijele točke valjda je mnogo toga rečeno.

Odluka je pala već u 5. minuti kada je Materazzi srušio Ibrahimovića u svom šesnaestercu, a Šveđanin je bio siguran realizator za jedini pogodak na utakmici. Bio je to Ibrahimoviću šesti prvenstveni gol, drugi s bijele točke.

Makar je ispred nogometaša bila gotovo cijela utakmica pokazali su jako malo, poglavito Inter, koji je morao loviti zaostatak, ali ništa konkretnog nisu napravili pred Abbiatijem. Nije im koristila niti činjenica da su od 60. minute imali igrača više. Tada je Abate dobio drugi žuti karton.

Mnogo više od nogometa će ostati, nažalost, upamćeno naguravanje Abatea s Pandevom i Chievom, kao i ružni start punim džonom Ibrahimovića na Materazzija.

Milan je ovim došao, dakle, na vrh sa skupljenih 26 bodova. Imaju bod više od Lazija, ali i šest više od gradskog rivala Intera, aktualnog prvaka Serije A.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom