Obavijesti

Sport

Komentari 80

Šesta utakmica, ali i drugi kiks. Tko to u klubu misli da Stojković nije pojačanje za ovaj Dinamo!?

Šesta utakmica, ali i drugi kiks. Tko to u klubu misli da Stojković nije pojačanje za ovaj Dinamo!?
3

Dinamo bez Ivanušeca izgleda bezidejno i jalovo, a u klubu su ga spremni prodati za 10 mil. eura!? Iako im on vrijedi 300 milijuna. Zagrepčani moraju početi pobjeđivati.

VIDEO

Šesta utakmica, drugi kiks. Tako otprilike izgleda Dinamov početak nove sezone. Ili jednostavnijim rječnikom "toplo-hladno". Momčad Igora Bišćana osvojila je Superkup, mirno riješila prvu europsku prepreku, ali u prvenstvu... nije dobro. Baš nikako. Zagrepčani su u prva tri kola uzeli tek četiri boda, premalo. I onako, pomalo zabrinjavajuće.

POGLEDAJTE SAŽETAK: GORICA - DINAMO 0:0

Pokretanje videa...

sažetak dinamo gorica 11:30

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

 

Jučerašnji dvoboj protiv Gorice (0-0) pokazao je veliku nemoć "modrih", posebice u trenucima kada na terenu nisu oni najjači aduti Igora Bišćana - Ristovski, Šutalo, Mihajličenko i Ivanušec. Već smo puno puta pisali kako Dinamo nije ista momčad s Ivanušecom ili bez njega, a dok je najbolji igrač "modrih" još u Zagrebu, samoubojstvo ga je držati na klupi. 

Dinamo i Gorica sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a

OK, razumijemo da ga nekad kao i u Astani treba odmoriti, ali u dvoboju u kojem vam bodovi "život znače" - to se ne radi. A možda je Bišćan želio vidjeti kako će mu momčad izgledati kad Ivanušec napusti Maksimir. Bolje da to nije vidio... Japanca Kaneka još nećemo ocjenjivati, "šurikenu iz Saitame" još treba vremenu za prilagodbu, Špikić se pak ne snalazi na lijevoj strani.

I ludost je u ovakvoj situaciji prodati Ivanušeca ako na stolu nemate - nemoralnu ponudu. Dinamo je nema, iako su ga u Maksimiru spremni prodati i za 10-ak milijuna eura. Bez obzira što Luka "modrima" na terenu vrijedi 300 milijuna. A novac ne bi trebao biti problem, plaće (više) ne kasne, sjest će novac za Gvardiola (oko 13,6 mil. eura), otići će J. Šutalo, vjerojatno i Livaković za još 25-30 milijuna.

Dinamo i Gorica sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a

U cijeloj priči bode još jedna stvar. Tko točno u Maksimiru ne želi mladog Luku Stojkovića, tko to misli da 19-godišnji veznjak Lokomotive nije pojačanje za hrvatskog prvaka? Rekli bi, Stojkoviću se u odnosu na ovaj kadar, pa i napadački potencijal (bez Ivanušeca, možda i Petkovića) "modrih" treba podastrijeti crveni tepih. Dinamo s njim u momčadi ne bi 60-ak minuta protiv Gorice ostao bez prilike. 

Zagrepčani i dalje traže pojačanja po čitavom svijetu, a najveće im leži samo nekoliko kilometara dalje na Kajzerici. Situacija nije dobra, iako nije ni vrijeme za paniku, prvenstvo je tek krenulo. Dinamo je dvaput u sezonu kretao s četiri boda u prva tri kola (2010/11. i 2021/22.), oba puta uvjerljivo osvajao naslove. Ali, situacija sad nije dobra. A još kad krenu odlasci...

POGLEDAJTE VIDEO: MODRIĆ NAS JE PRONAŠAO MEĐU 80.000 LJUDI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše