Obavijesti

Sport

Komentari 7

Sesvete preko Lučkog do čela, Gorica uspješno kroz Imotski

Sesvete preko Lučkog do čela, Gorica uspješno kroz Imotski
1

U subotu su odigrane tri utakmice osmog kola 2. HNL. Najuvjerljivija je bila Gorica koja slavila u Imotskom 4-0. Sesvete je dobilo Lučko 2-0, baš kao i Inter Segestu...

VIDEO

Preko Lučkog do vrha Druge hrvatske nogometne lige. Tako bi se u najkraćem mogla opisati utakmica Sesveta i donedavnog prvoligaša na Stadionu sv. Josipa Radnika u sklopu osmog kola drugog najelitnijeg razreda hrvatskog nogometa.

"Šljakeri" s istočnog dijela metropole protiv bijelih sa zapadnog dijela Zagreba došli su do četvrte uzastopne pobjede u 2. HNL. U vodstvo ih je u 19. minuti doveo Hrvoje Štrok, nekadašnji igrač Zagreba, Intera, Dinama i Rijeke, a konačnih 2-0 u 60. minuti postavio je bivši kamerunski U-20 reprezentativac Franck Ohandza Zoa. Lučko je ostalo pretposljednje na ljestvici s čak šest poraza, od čega su četiri stigla u neugodnom nizu.

Osim Sesvećana, sjajne igre bilježi i Gorica koja je slavila na tradicionalno neugodnom gostovanju u Gospinu docu u Imotskom čak 4-0. Matija Mihalj zabio je za vodstvo gostiju u 19. minuti, a prednost je udvostručio Nikola Rak šest minuta prije odlaska na odmor.

Kakva bi to utakmica bila da se u strijelce nije upisao najefikasniji strijelac Druge lige Tomislav Kiš. Hajdukovac na posudbi u Gorici pogodio je svoj deseti ligaški gol za 3-0 na isteku sat vremena igre, a visoku pobjedu momčadi Ilije Lončarevića potvrdio je njegov adut s klupe Dominik Mihaljević u trećoj minuti sudačke nadoknade. Gorica je ostala trećeplasirana sa 17 bodova, jednim manje od Sesveta i Cibalije koja svoju utakmicu kod Rudeša igra u nedjelju. Imotski je ostao sedmi.

Zaprešićki Inter zabio je po jedan gol u svakom poluvremenu u domaćem srazu sa Segestom. Ilija Nestorovski u 12. te Ivan Čeliković u 65. minuti digli su "div iz predgrađa" do četvrtog mjesta. Pobjeda nad Siščanima značila im je nastavak niza neporaženost koji traje već sedam utakmica. Bodove nisu osvojili samo u prvom kolu, kada ih je svladalo Dugopolje.

Danas se igraju preostale dvije utakmice osmog kola. Dugopolje dočekuje Pomorac, a Rudeš Cibaliju (16 sati).

2. HNL, 8. kolo

  • Hrvatski dragovoljac - Bistra 1-1 (petak)
  • Imotski - Gorica 0-4 (subota)
  • Sesvete - Lučko 2-0 (subota)
  • Inter-Zaprešić - Segesta 2-0 (subota)
  • Dugopolje - Pomorac (nedjelja)
  • Rudeš - Cibalia (nedjelja)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica