Obavijesti

Sport

Komentari 1

Simon: Bio bih lud kada bih rekao da Srbija nije najteži protivnik, ići će na prvo mjesto

Simon: Bio bih lud kada bih rekao da Srbija nije najteži protivnik, ići će na prvo mjesto
3

Poznajući njih sumnjam da će kalkulirati. Ići će na to prvo mjesto, ali ako ne, igramo s njima odmah u osmini finala. Na kraju krajeva ako hoćeš ostvariti neki rezultat moraš igrati s najjačim ekipama, smatra Simon

VIDEO

Prije europskog prvenstva cilj je bio proći skupinu i onda probati iznenaditi u osmini finala i četvrtfinalu, mislim smo igrali toplo hladno cijeli turnir, kao i ovu utakmicu, rekao je Bojan Bogdanović nakon pobjede protiv Ukrajine 90-85.  

Pokretanje videa...

Zubac je sad pretekao Modrića: Ovo je 7 najplaćenijih hrvatskih sportaša, dominiraju košarkaši VIDEO

Bogdanović je u redovima Hrvatske bio najbolji s ukupno 27 poena. 

- Dosta crnih rupa, pustili smo im pred kraj druge četvrtine, gdje su pogodili tri trice za redom. Najbitnija je pobjeda, pa da s dobrim učinkom idemo dalje - kazao je nakon čega se osvrnuo na početak turnira: 

- Što se mene tiče, dosta samo loše ušao u turnir, pa sad za ove dvije utakmice se malo dižem. To je dobar znak pred ovu nokaut fazu. Ekipa igra dobro, dobri smo u obrani, malo nam šteka taj defenzivni skok što je nelogično za ekipu koju imamo i visinu koju imamo.

Hrvatska ovom pobjedom gotovo sigurno u osminu finala odlazi kao trećeplasirana momčad skupine C. 

- Mislim da smo i s Finskom, Poljskom pa i sa Srbijom imali dosta dvoboja. Mislim da igru moramo dići na jedan viši nivo i hvatati te defenzivne skokove i igrati obranu kako igramo trenutno. Dopustiti sebi da trčimo u te kontranapade - kazao je Bojan. 

Uz Bogdanovića i Mavru, najučinkovitiji je bio Kruno Simon koji ističe da Hrvatska u nastavku tunira mora biti maskimalno raspoložena kako bi došla do željenog rezultata. 

- Apsolutno važna pobjeda, to nam je bio cilj kada smo dolazili u Milano. To je ostvareno i sada dobar odmor. Nisam igrao baš dobro, fali mi energije. Pet utakmica u sedam dana u ovim godinama je jako teško, ali izvukli su Ramo, Babo i Mavra danas. U Berlinu moramo biti maksimalno raspoloženi i onda protiv svakoga imamo šanse - rekao je Simon. 

'Srbija je tamo najjača ekipa, ali neće kalukirati te ide po prvo mjesto' 

- Bio bih lud kada bih rekao da Srbija tamo nije najteži protivnik. Poznajući njih sumnjam da će kalkulirati. Ići će na to prvo mjesto, ali ako ne, igramo s njima odmah u osmini finala. Na kraju krajeva ako hoćeš ostvariti neki rezultat moraš igrati s najjačim ekipama. Od ostalih ekipa, nemamo baš najbolja iskustva s njima u zadnje vrijeme. Danas ćemo pogledati rasplet, onda odmor i priprema. 

Odličnu partiju pružio je i Dominik Mavra

- Bila je jako teška utakmica s Ukrajinom, ali bilo je bitno da pobijedimo radi što boljeg plasmana i zbog po meni nezasluženog poraza od Italije. 

Sjajna je bila suradnja njega i Matkovića

- S Matkovićem je stvarno super igrati, radi dobar blok i stvarno brzo rola. Znali smo da jako duboko stoje i to je bio moj forte. 
Odmor, a zatim osmina finala: 

- Bitna pobjeda, moramo obratiti pažnju na male stvari u obrani. Imamo još puno rezerve. Ne razmišljamo puno o protivniku, tko god da bude, moramo razmišljati o sebi, a onda će sve ostalo doći. Imamo sada 72 sata odmora - zaključio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući