Sport

Komentari 1

Sina legendarnog Pirla napali u Torinu: 'Bilo je strašno, lupali su po autu i gađali nas kamenjem'

Sina legendarnog Pirla napali u Torinu: 'Bilo je strašno, lupali su po autu i gađali nas kamenjem'

Je li normalno da četiri lika u središtu Torina baca kamenje na auto, pljuje i udara, pitao je mladi Nicolo Pirlo, sin legendarnog nogometaša Andree

Sin legendarnog nogometaša Andree Pirla (43) napadnut je na ulicama Torina iz čista mira. Naime, Nicolo Pirlo (19) ušao je u automobil zajedno s prijateljem ispred jednog restorana u Torinu, a onda su ih napali huligani.

Automobil su ubrzo okružila četvero muškaraca, a mlađi je Pirlo na Instagramu otkrio što se zatim desilo. 

Huligani su počeli udarati automobil i kamenjem su pokušali razbiti prozore, a Pirlo i njegov prijatelj zaključali su se u automobilu i čekali da se situacija smiri.

- Prijatelj i ja bili smo u automobilu kada su nam ti dečki prišli i pokušali ući. Prijatelja su udarili jer je prozor bio spušten, a onda smo se zaključali i nismo htjeli izaći. Udarali su automobil, kamenjima gađali prozore i, srećom, nisu uspjeli ući - rekao je Pirlov sin.

Nisu pali na provokacije da izađu van i fizički se obračunaju s huliganima, koji su pobjegli s mjesta incidenta nakon što su Pirlo i prijatelj počeli snimati oko sebe. 

Nedugo zatim smirila se čitava situacija, a mladi je Pirlo smjesta otišao na policiju kako bi prijavio incident. Policija traga za počiniteljima.

Nicolo Pirlo živi s obitelji u Torinu, a Andrea je u Turskoj gdje je trener Karagumruka. 

Najčitaniji članci