Obavijesti

Sport

Komentari 26

Tri Hrvata do bodova, Rodeša greška na startu stajala top 10

Tri Hrvata do bodova, Rodeša greška na startu stajala top 10
1

Hrvatski predstavnici danas su bili sjajni i trojica su se plasirala u drugu vožnju pa stigla do bodova. Elias Kolega bio je 15., Matej Vidović 20., a Istok Rodeš nakon greške na startu 25.

VIDEO

Francuz Alexis Pinturault pobjednik je slalomske utrke za Svjetski kup na domaćem Val d'Isereu! Pinturault je stigao do druge pobjede u sezoni nakon slavlja u Söldenu u veleslalomu.

Hrvatski predstavnici danas su bili sjajni i trojica su se plasirala u drugu vožnju pa stigla do bodova. Elias Kolega bio je 15., Matej Vidović 20., a Istok Rodeš nakon greške na startu 25. Mogao je Rodeš i do top 10, no ovog puta nedostajalo je koncentracije.

Pinturault je slavio s vremenom 1:47.91 ispred Šveđanina Andrea Myhrera (+1.44) i Talijana Stefana Grossa (+1.47).

Pokretanje videa...

00:35

Pinturault je po prvi puta slavio u slalomu još od Wengena 2014. godine, vodio je i nakon prve vožnje te pobijedio pred domaćim gledateljima.

Istok Rodeš je sa startnim brojem 17 nakon prvog laufa bio sedmi i bio je na pragu izvrsnog rezultata s obzirom da su mu sedma mjesta sa Sljemena i Madonne zasad najbolji dosezi u karijeri. No, u drugoj vožnji 23-godišnji Varaždinac je napravio veliku grešku i utrku okončao kao 25. s 3.72 sekundi zaostatka.  

Tako je najbolje plasiran Hrvat u Val d'Isereu bio Elias Kolega, koji je s zaostatkom od 2.57 sekundi bio 15., dok je Matej Vidović zauzeo 20. poziciju (+2.81). Filip Zubčić je u prvoj vožnji startao kao pretposljednji, 69., te je imao 45. rezultat. 

Nakon dva slaloma vodi danas četvrtoplasirani Norvežanin Henrik Kristoffersen sa 150 bodova ispred Myhrera (125) i Pinturaulta (100), Elias Kolega je 16. s 28 bodova, Istok Rodeš 18. s 24, a Matej Vidović 30. s 11 bodova.

Tijek plasmana naših skijaša:

 

KONAČNI PLASMAN: Elias Kolega 15., Matej Vidović 20., Istok Rodeš 25.

13:14 Jedna greška na startu bila je dovoljna da Istok Rodeš izgubi ritam i kroz cilj prođe tek kao 20. U međuvremenu je pao na 22. mjesto, Elias Kolega je 13., a Matej Vidović 17.

13:08 Elias Kolega sada je 11., a Matej Vidović pao je na 15. mjesto.

13:03 Stanje se mijenja iz minute u minutu. Elias Kolega sada je 10., a Matej Vidović je 13.

12:57 Muffat-Jeandet doskijao je do drugog mjesta iza Kristoffersena te gurnuo Kolegu na šestu, a Vidovića na devetu poziciju.

12:50 Matej Vidović završio je utrku i trenutno je na osmoj poziciji. Elias Kolega nalazi se na petom mjestu. Vodeći je i dalje Kristoffersen.

12:37 Elias Kolega je s vremenom 55,08 prošao ciljem kao drugi! Vodeću poziciju preuzeo je Kristoffersen i Kolega je pao na treće mjesto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'
NISU ZADOVOLJNI

Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'

'Bili' su porazom kod kuće malo izgubili korak za vodećom Rijekom, a kapetan Livaja je nakon toga otišao na odmor u Grčku što su mu neki od navijača očito zamjerili