Sport

Komentari 99

Skandal trese Olimpiju: Izbacili bivšeg igrača Intera Z., imali su spolni odnos s maloljetnicom?

Skandal trese Olimpiju: Izbacili bivšeg igrača Intera Z., imali su spolni odnos s maloljetnicom?

NK Olimpija Ljubljana poručuje da su neki nogometaši prekršili disciplinska pravila kluba, zbog čega su kažnjeni, točnije suspendirani, u skladu s disciplinskim pravilima i ugovornim obvezama, objavio je klub

Još prije tjedan dana pojavile su se informacije da su trojica nogometaša slovenskog prvoligaša NK Olimpija imali seksualni odnos s maloljetnicom tijekom priprema na Bledu.

I premda iz kluba nisu izašli u javnost već cijelu situaciju drže u tajnosti i iz svega pokušavaju izaći s minimalnim posljedicama, slovenski mediji zaključili su da se radi o igračima Radivoju Bosiću, Mihailu Peroviću i bivšem golmanu zaprešićkog Intera Žigi Frelihu.

Na spomenutu trojicu trener Savo Milošević nije računao posljednjih dana za što slovenski klub nije dao nikakvo objašnjenje. A onda je uslijedila prekretnica - klub je iz vedra neba raskinuo ugovor sa Žigom Freligom!

GNK Dinamo i NK Inter Zaprešić u 14. kolu Prve HNL na stadionu u Maksimiru

- Nogometni klub Olimpija Ljubljana objavljuje da se rastaje s golmanom Žigom Frelihom. 23-godišnjak je prošle sezone za Olimpiju odigrao 39 utakmica i osvojio Pivovarna Union Cup - stoji u kratkom priopćenju kluba.

I to nakon što je bivši igrač Intera odigrao 39 utakmica, a zaradio i pozivnicu Matjaža Keka u slovensku nogometnu reprezentaciju.

Ljubljana: Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo između Slovenije i Hrvatske

Olimpija je još ranije izašla s priopćenjem u kojem je istaknula kako su "neki igrači suspendirani" i da "oštro osuđuje takva djela ako se pokažu istinitim."

- U medijima su se počele pojavljivati ozbiljne optužbe u vezi s pripremama na Bledu. Želimo razjasniti da Olimpija najoštrije osuđuje takva navodna djela i da prema njima nema nikakvu toleranciju ako se dokaže da su istinite. NK Olimpija Ljubljana poručuje da su neki nogometaši Olimpije prekršili disciplinska pravila kluba, zbog čega su kažnjeni, točnije suspendirani, u skladu s disciplinskim pravilima i ugovornim obavezama.

Cijela situacija još je daleko od gotove i NK Olimpiju trese ozbiljan skandal zbog kojeg bi klub mogao snositi velike posljedice.