Obavijesti

Sport

Komentari 67

Skoro je odustao od rukometa, a danas je prvi golman Kauboja

Skoro je odustao od rukometa, a danas je prvi golman Kauboja
1

Sa Zametom smo pobijedili favorizirani Nexe desetak razlike, ušli u finale i nakon toga su me iz Zagreba pozvali da dođem, opisao je Stevanović situaciju zbog koje se nastavio baviti rukometom

VIDEO

Prije malo više od tri godine ozbiljno sam razmišljao ima li i dalje smisla baviti se rukometom. Imaš 29 godina, braniš u Zametu, liga je sve slabija... Već sam se mislio posvetiti fakultetu i uhvatiti se nekog posla, prisjetio se Ivan Stevanović, junak protiv Norvežana, dijela svoje karijere kada se činilo da od rukometa neće biti ništa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:39

Iz nekog razloga upravo protiv Norvežana brani kao navijen. U kvalifikacijama za Rio protiv njih je imao 17 obrana i zaustavio ih u pokušaju plasmana na Olimpijske igre.

-  Puno mi ovo znači. Malo ti treba da se otvori, neki put te i lopta treba pogoditi. Je li se sad otvorilo? Vidjet ćemo u srijedu. Nama je ovo bila presudna utakmica. Bilo je fantastično. Hvala ljudima što su došli u ovakvom broju, bio je spektakl - rekao je Stivi nakon pobjede.

A skoro je odustao od rukometa. Branio je u Zametu kada se dogodila čudesna pobjeda protiv Nexea.

- Sa Zametom smo pobijedili favorizirani Nexe desetak razlike, ušli u finale i nakon toga su me iz Zagreba pozvali da dođem - prisjeća se i nastavlja:

- Zagreb je u to vrijeme promijenio politiku, okrenuo se domaćim, jeftinijim igračima i Filip Ivić i ja smo praktički ni krivi ni dužni dobili veliku priliku. Od tada smo tandem, nadopunjavamo se, a sve četiri godine smo i cimeri - rekao je Stevanović početkom 2016. godine.

Ubrzo zatim stigao je i poziv iz reprezentacije. Prvo je bio treći, onda drugi, a sada se slobodno može reći da je prvi golman reprezentacije. Mjesto prvog golmana dijeli s Mirkom Alilovićem. Kad zapne Aliloviću tu je Stivi.

- S kritikama se dobro nosim, ali što ću drugo. Pa, moram braniti! Takav je naš posao, ili si pukovnik ili pokojnik.

Odlučujuća utakmica je s Francuskom u srijedu.

- Trebamo igrati utakmicu kao i danas, možda na manji broj golova. Vidjeli ste danas kako je Gerard branio... Imamo ta četiri dana da se odmorimo i pripremimo za njih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba