Obavijesti

Sport

Komentari 3

Slaven Belupo prvi polufinalist Kupa! Tek u završnici pao Rudeš

Slaven Belupo prvi polufinalist Kupa! Tek u završnici pao Rudeš

Golovi su postignuti u samoj završnici utakmice. U 88. minuti, nakon udarca Benedika Mioča, lopta se od gostujućeg igrača Luke Pavkovića odbila u mrežu, dok je konačnih 2-0 postavio Filip Hlevnjak u 91. minuti

VIDEO

Nogometaši Slaven Belupa prvi su polufinalisti Hrvatskog kupa nakon što su na domaćem terenu, s 2-0, pobijedili Rudeš, najbolju drugoligašku momčad.

Golovi su postignuti u samoj završnici utakmice. U 88. minuti, nakon udarca Benedika Mioča, lopta se od gostujućeg igrača Luke Pavkovića odbila u mrežu, dok je konačnih 2-0 postavio Filip Hlevnjak u 91. minuti.

Nakon nešto angažiranijeg ulaska u dvoboj od strane Slaven Belupa, prvu dobru šansu su imali gosti. S 30 metara je u 26. minuti odlično potegnuo Latković, ali je domaći vratar Čović bio spreman za to iskušenje.

Slaven Belupo i Rudeš sastali se u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Potom je Rešetar trebao bolje reagirati u domaćem šesnaestercu nakon čega je uslijedila i najbolja šansa domaćina u prvom dijelu. U 37. minuti je zaprijetio Crnac, ali se rezultat nije mijenjao. Do kraja prvog poluvremena još je dva pokušaja imao domaći igrač Žuljević.

U nastavku se ne odveć žestoki ritam dodatno smirio. Igralo se uglavnom ravnopravno, s tim da je domaćin ipak nešto više imao loptu u svom posjedu. No, broj pravih prilika se smanjio te se činilo kako su oba sastava, relativno rano, već gledala prema produžecima. No, do njih nije došlo jer je u 88. minuti domaćin zabio pogodak vrijedan polufinala.

Slaven u polufinalu nakon tri godine

Benedik Mioč je pucao s vrha šesnaesterca, a lopta se od gostujućeg igrača Luke Pavkovića odbila u mrežu za slavlje Koprivničana i njihov prolaz među četiri najbolje momčadi. U nadoknadi je Slaven Belupo potvrdio pobjedu, a strijelac je u 91. minuti bio Filip Hlevnjak. Posljednji put je Slaven Belupo igrao polufinale Hrvatskog kupa prije tri godine.

Kada se igraju preostali četvrtfinalni dvoboji?

U srijedu se igraju preostale tri četvrtfinalne utakmice Hrvatskog kupa. U 12.30 sati igraju BSK i Šibenik, potom u 15 sati slijedi dvoboj Dinama i Lokomotive te na kraju derbi ove faze natjecanja, ogled Osijeka i Hajduka od 18 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao