Obavijesti

Sport

Komentari 18

Slaven Bilić: Igrat ćemo kao pravi Turci, sanjamo finale...

Slaven Bilić: Igrat ćemo kao pravi Turci, sanjamo finale...
1

Na stadionu Atatürk bit će 70.000 naših navijača, rekao je Slaven Bilić uoči susreta protiv Liverpoola. Englezi su dobili prvu utakmicu 1-0 golom iz penala u 85. minuti

VIDEO

Nemamo problema s ozljedama kao u prvoj utakmici. Večeras će svi biti spremni, najavio je Slaven Bilić uzvratni susret protiv Liverpoola u Europskoj ligi (19 sati).

Liverpool je u prvoj utakmici prije tjedan dana pobijedio 1-0, sjajno se turska momčad držala i onda je primila gol iz penala pet minuta prije kraja utakmice.

- Na stadionu Atatürk bit će 70.000 naših navijača. Ta nas spoznaja motivira još jače - rekao je hrvatski strateg.

Iako su mu više od pola momčadi stranci, Slaven tvrdi da će se svi njegovi igrači boriti kao Turci.

- Poštujemo Liverpool. To je momčad koja ima velike zvijezde. Njima je dovoljno da ova utakmica završi neriješeno, zbog toga moramo biti oprezni. Nećemo srljati, pazit ćemo na obranu - uvjerava Slaven Bilić.

Bešiktaš se bori za naslov prvaka, a velike ambicije ima i u Europskoj ligi.

- Mi sanjamo i želimo finale - završio je Bilić.

Liverpool se deset godina nakon veličanstvenog preokreta u finalu Lige prvaka protiv Milana vraća na stadion Atatürk. Bit će to sigurno posebna večer za sve navijače “redsa”.

Večeras se igra i ostalih 15 uzvratnih utakmica 1/16 finala Europske lige. Marcelo Brozović nema pravo nastupa za Inter jer je u ovom natjecanju već igrao za Dinamo. U sastavu bi zato od prve minute mogao biti Mateo Kovačić, koji je bio odličan protiv Cagliarija.

Vatreno će biti u Firenci, gdje igraju Fiorentina - Tottenham, i u Rotterdamu, gdje igraju Feyenoord i Roma. Na nogama je i policija, pogotovo nakon što su prošlog tjedna navijači Feyenoorda divljali u glavnom gradu Italije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti
Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci
RIJEKA IZGUBILA ČETVRTU U NIZU

Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci

OSIJEK - RIJEKA 2-0 ‘Bijelo-plavi’ nisu pobijedili prvoligaša s Rujevice čak 617 dana. Posljednji put Osijek je pobijedio Rijeku još 10. rujna 2022. Do ove utakmice... Jurišić je zabio u petoj, a Matković u 72. minuti