Obavijesti

Sport

Komentari 8

Slaven Bilić poručio: Vratit ćemo se jači nego ikad

Slaven Bilić poručio: Vratit ćemo se jači nego ikad
1

Nizozemska je šokirala “kockaste”, ali izbornik ovaj poraz ne vidi kao tragediju niti smatra da je Poljud uklet i uvjeren je da će Vatreni biti još bolji

VIDEO

Tužno lice Slavena Bilića govorilo je sve. Bila je to najteža večer njegove trenerske karijere.
- Boli, naravno da boli. Tužni smo, ali kako ni nakon velikih pobjeda nismo poletjeli, tako ni sad nećemo reći da nemamo pojma - započeo je Slaven Bilić i počeo tražiti uzroke ovog teškog poraza.
- Nismo uspjeli uspostaviti igru. Bili smo nervozni. Puno smo lopti prodali, a protiv jedne takve momčadi si onda osuđen na poraz.
Nije želio govoriti o pojedincima.
- Nikad nisam javno krizirao igrače, ali imali smo puno loših pojedinaca. U današnjem nogometu možete istrpiti jednog lošeg igrača, ali toliko njih je nemoguće. Priznao je da su Nizozemci bili dominantni, da su i na lošem travnjaku igrali kao na biljarskom stolu, ali poručio je.
- Šokirani smo, no siguran sam da ćemo se vratiti. Bolji nego što smo bili. Nema korisnih poraza, uvijek je bolje analizirati pogreške u pobjedi. Ali, moramo pogledati gdje smo griješili, siguran sam i uvjeren da ćemo izvući pouke iz ovoga. Osvrnuo se na “ukleti” stadion:
- Ma nije uklet. Atmosfera je bila kakvu smo željeli, vrijeme idealno. Najviše mi je žao publike, ali ne treba zbog ovog poraza odustati od utakmica na Poljudu. Ne tražim alibi, niti ga imam, ali ipak je većina naših igrača tek u fazi priprema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju