Obavijesti

Sport

Komentari 0

Slaven Bilić: Sada se idem sa sinom odmoriti u kino

Slaven Bilić: Sada se idem sa sinom odmoriti u kino
1

U središnjem dnevniku HRT-a hrvatski izbornik još jednom se osvrnuo na maestralni uspjeh naše reprezentacije na londonskom Wembleyu

VIDEO

Vidno iscrpljen slavljem tijekom proteklih nekoliko sati hrvatski nogometni izbornik Slaven Bilić u središnjem dnevniku HRT-a još jednom se osvrnuo na veličanstveni uspjeh 'kockastih' protiv Engleske na Wembleyu u Londonu.
- Čestitke i dalju stižu sa svih strana. Rusi neprestano zovu. Doista je lijepo biti Hrvat, a sve ovo podsjetilo me na čuveno ljeto 1998. - izjavio je Bilić.
- Iako smo mali narod po broju i površini, došli smo hrabro na Wembley, pokazali smo da imamo veliko srce i pobijedili Englesku.
Od završnog zvižduka švedskog suca Frojdfeldta za Bilića, njegov stručni stožer i igrače nije bilo odmora.
- Stigli smo jutros i od tada nismo odspavali niti minute. Službena presica održala se već u podne u Sheratonu.
Engleski izbornik Steve McClaren jutro nakon spektakla na Wembleyu od Saveza je dobio 'nogu'. Slaven je izrazio razumijevanje za posrnulog kolegu.
- Takav potez engleskog saveza je očekivan, jer za njih je ovo veliki neuspjeh. Doduše, malo mi je žao McClarena koji u pojedinim utakmicama doista nije imao sreće. Gotovo u svakom dvoboju mu je zbog ozljede nedostajalo pet, šest važnih igrača.
Pobjeda Hrvatske na Wembleyu znatno je podigla očekivanja javnosti u pogledu na predstojeće Europsko nogometno prvenstvo. Hrvati u Austriji i Švicarskoj od reprezentacije očekuje velike stvari, a i sam izbornik ne bježi od euforičnog krika javnosti.
- Bila je ovo teška skupina i mi se, kao i Rusi, imamo pravo nadati dobrom rezultatu na Euru. Svi u ždrijebu priželjkuju domaćine Austriju i Švicarsku, dok su ovo drugo sve jake momčadi i veliki izazovi.
Na pitanje što slijedi nakon Wembleya, Slaven se pomalo umorno nasmiješio i odgovorio:
- Bilo je ovo stresno razdoblje. Za početak se idem sa sinom malo odmoriti u kino.
Odmori se Slavene, zaslužio si...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti
Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci
RIJEKA IZGUBILA ČETVRTU U NIZU

Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci

OSIJEK - RIJEKA 2-0 ‘Bijelo-plavi’ nisu pobijedili prvoligaša s Rujevice čak 617 dana. Posljednji put Osijek je pobijedio Rijeku još 10. rujna 2022. Do ove utakmice... Jurišić je zabio u petoj, a Matković u 72. minuti