Sport

Komentari 12

Slaven Bilić za Čehe naknadno pozvao Manuela Pamića (24)

Slaven Bilić za Čehe naknadno pozvao Manuela Pamića (24)

Nakon što je zbog crvuljka otpao Modrić, a probleme s gležnjem ima Strinić, a slomljeni prst Mandžukić, Bilić je u četvrtak poziv dao Manuelu Pamiću iz Sparte

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić tri dana uoči okupljanja za prijateljski susret s Češkom uručio je poziv lijevom braniču praške Sparte, Manuelu Pamiću...

Nakon što je zbog operacije crvuljka otpao Luka Modrić, a sve su izvjesniji problemi s gležnjem Ivana Strinića, odnosno slomljenim prstom Marija Mandžukića, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije uručio je u četvrtak poslijepodne poziv lijevom bočnom praške Sparte, Manuelu Pamiću, objavili suiz HNS-a.

Podsjetimo, Pamić nije novo ime na popisu izbornika Bilića. Još je 2008. godine kao pridruženi član najbolje hrvatske selekcije putovao na Euro u Austriju i Švicarsku, a ove i protekle sezone praktički je nezamjenjiv član udarne postave najslavnijeg češkog kluba.

Danas 24-godišnji Pamić za hrvatsku je U-19 reprezentaciju je debitirao 22. ožujka 2005. godine. Od tada je upisao 21 nastup u mladim hrvatskim selekcijama, a jednom je bio i strijelac.

Najčitaniji članci