Obavijesti

Sport

Komentari 51

Crnac promašio nemoguće pa krasnim golom srušio Varaždin: Slaven je opet ispred Hajduka

Crnac promašio nemoguće pa krasnim golom srušio Varaždin: Slaven je opet ispred Hajduka
6

Ante Crnac prvo je u 14. minuti promašio loptu sam kao duh na petercu, ali iskupio se u nastavku i zabio gol za pobjedu Slavena nad Varaždinom 1-0 u prvoj utakmici desetog kola HNL-a

VIDEO

Nogometaši Slaven Belupa stigli su na drugo mjesto ljestvice HNL-a minimalnom pobjedom protiv Varaždina 1-0 (1-0) u prvoj utakmici 10. kola. Jedini gol na utakmici zabio je Ante Crnac u 37. minuti.

Pokretanje videa...

Slaven Belupo i 'dupla premija' VIDEO

Bio je to drugi međusobni dvoboj dva najugodnija iznenađenja sezone i druga minimalna pobjeda Koprivničana koji su s istovjetnih 1-0 slavili i u prvom kolu u Varaždinu. Izabranici Marija Kovačevića prvi su put izgubili u gostujućoj utakmici ove sezone.

Iako je tijekom najvećeg dijela utakmice igrače ometala kiša, gledatelji u Koprivnici vidjeli su zanimljiv susret u kojemu su oba sastava težila nadigravanju. Crnac je u ranoj fazi utakmice, u 14. minuti, propustio zabiti nakon loše reakcije Jelenića nakon što mu je loptu dodao Zelenika.

Veliki promašaj možete pogledati OVDJE.

Ipak, samo je jedna lopta odsjela u mreži, Arber Hoxha je u 37. minuti projurio po lijevoj strani domaćeg napada, dodao Crncu koji je imao vremena namjestiti se na udarac te s 18 metara pogoditi donji desni kut nemoćnog Olivera Zelenike.

Pobjednički gol Slavena možete pogledati OVDJE.

Drugi Slaven Belupo sad ima 17 bodova, jedan više uz dvije utakmice više od trećeg Hajduka, a dva više od četvrtog Varaždina. Na vrhu je Dinamo sa 25 bodova.

Zekić: A bili smo glavni kandidati za ispadanje

- Moram reći da je teren bio iznimno težak, da je utakmica bila jako teška, a mislim da smo ipak na kraju zasluženo pobijedili, da smo bili bolji za taj gol. Prvo poluvrijeme bilo je dosta otvoreno s obje strane, bio bi puno bolji dojam da smo tri puta zatvorili prvu vratnicu. OK, zabili smo jedan lijepi gol preko Crnca. No, nije bila ideja da se ovoliko povučeno, da nemamo točan taj prvi pas i da ne sačuvamo loptu gore, ali ima i takvih utakmica - kazao je Zoran Zekić i dodao:

- Vjerujte mi da ne volim igrati previše zatvoreno, ali tako je kako je. Borit ćemo se i dalje na taj način, kad smo igrali drugačije nije bilo dobro. Čestitao bih momčadi Varaždina i svojim dečkima te svim ljudima u klubu na ovih 10 kola. Do prije dva mjeseca bili smo glavni kandidati za ispadanje, sad smo i jedni i drugi ostvarili dobre rezultate. Nadam se da će moji dečki tako nastaviti, bit će još dosta teških utakmica.

Mario Kovačević nije mogao pronaći recept za "farmaceute".

- Očigledno nam Slaven Belupo ne leži. Željeli smo im uzvratiti na sportski način za poraz na startu, ali znali smo da su kvalitetna i dobra ekipa, osobito doma. Mislim da je prvo poluvrijeme bilo čak solidno, imali smo šanse i mi i oni. Oni su stali zatvorenije, znali smo da nas se boje, a mi smo htjeli kroz igru doći do pogotka - rekao je trener Varaždina i dodao:

- Nažalost, nismo bili precizni, i baš iz jedne takve akcije gdje smo pogriješili na 20 metara oni su napravili brzu akciju i postigli lijepi pogodak. Nakon toga je sve bilo puno teže, Slaven se zatvorio u nastavku i kao iskusna ekipa sačuvao rezultat. Mi smo imali premalo situacija da bi uspjeli izjednačiti, čestitam Slavenu na pobjedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se
OTKAZAN SKIJAŠKI SPEKTAKL

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se

Plus+ Snježna kraljica trebala je biti prebačena na početak veljače umjesto tradicionalnog termina početkom siječnja. To se, ipak, neće dogoditi, zato što na Sljemenu ne postoje uvjeti za utrku. A ne mislimo na loše vrijeme...
Hajdukovac otkrio kako izgleda nakon nezgode na treningu, a to je i razlog što nije igrao u Puli
BIZARNA OZLJEDA

Hajdukovac otkrio kako izgleda nakon nezgode na treningu, a to je i razlog što nije igrao u Puli

Na jednom od treninga uoči Istre suigrač ga je nehotice pogodio prstom u oko, ogrebao mu rožnicu, a kako je oko prokrvarilo morao je hitno u bolnicu na pregled. Liječnik mu je zabranio sve aktivnosti sedam dana...