Obavijesti

Sport

Komentari 65

Kramarić u velikoj formi: Samo Dinamo i Hajduk su zabili više

Kramarić u velikoj formi: Samo Dinamo i Hajduk su zabili više
5

Napadač Rijeke opet je zabio dva gola, čime je došao do učinka od devet golova poslije prvih pet kola. Rijeka je pobijedila Slaven s 3-0 u utakmici pred 4000 ljudi

VIDEO

Andrej Kramarić već je na devet golova ove sezone. Koliko je to nevjerojatan učinak, najbolje govori pogled na prvenstvenu ljestvicu, po kojoj se Kramarić izjednačio s cijelom Lokomotivom (9), a ima više golova od: 

  • Zagreba (7) 
  • Zadra (5) 
  • Splita (4) 
  • Slavena (4) 
  • Osijeka (4) 
  • i Istre (3). 

Samo Hajduk (16) i Dinamo (16) imaju više golova od Kramarića u cijeloj ligi. Kramarić je za početak utakmice imao odličan pogled na prvi gol u sedmoj minuti. 

Tomečak za 1-0

Adis Jahović nije se predao poslije izgubljene lopte, nego je blokirao ispucavanje Mate Grgića i s lijeve strane savršeno centrirao na drugu stativu. Tamo je doletio Ivan Tomečak i glavom u padu poslao loptu u sami kut gola Slavena. 

Nova greška obrane gostiju kažnjena je već u devetoj minuti. Isto ono što je Jahović napravio Grgiću, ponovio je i Zoran Kvržić protiv Edsona

Nakon što mu je uzeo loptu, samo ju je s desnog krila spustio na 16 metara, gdje je Kramarić imao dovoljno vremena za mirno primanje i precizan udarac u donji desni kut. Već u devetoj minuti Rijeka je imala 2-0.

Dominik Picak uspio je u 14. minuti dobiti duel s Kramarićem, kojem je glavom loptu na peterac spustio Dario Melnjak, lijevi bek Slavena, ali Picak izlazi s gola i ne dopušta napadaču da tako brzo dođe do drugog gola. 

Kramarić iz voleja za 3-0

No samo je odgodio taj gol za 20-ak minuta. U 35. minuti Kramarić je na drugoj stativi dočekao visoku loptu iz kornera i iz voleja desnom nogom šalje loptu pod prečku za 3-0. Osim što se s Dujom Čopom utrkuje za titulu najboljeg strijelca, očito se utrkuju i za najljepši gol sezone. 

Do kraja vrijedi istaknuti i debi Gorana Cvijanovića. Bivši član Maribora ušao je u 71. minuti umjesto Mate Jajala, ali nije došao u priliku za pravi udarac. 

Šerif stiže

Rijeka je poslije pet kola na pet pobjeda i ne dopušta Dinamu da se odvoji. Niz je produžen na 15 uzastopnih pobjeda, a bolju najavu za susret sa Šerifom u četvrtak Matjaž Kek teško je mogao zamisliti. 

S druge strane, Slaven ostaje na četiri boda, koliko imaju i Zadar i Zagreb u sredini ljestvice.

  • Rijeka - Slaven Belupo 3-0 (Tomečak 7., Kramarić 9. i 35.)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše