Obavijesti

Sport

Komentari 3

Slaven vodio protiv lokosa, a onda je u igru ušao Dabro...

Slaven vodio protiv lokosa, a onda je u igru ušao Dabro...

Iako je Slaven poveo pogotkom Ante Crnca na kraju prvog poluvremena, Lokomotiva je izjednačila nakon jedanaesterca kojeg je u 48. minuti izveo Dabro. On je u 77. minuti povećao na 2-1, a Aliyu je zaključio pobjedu Lokomotive

VIDEO

Lokomotiva je u ponedjeljak u zadnjoj utakmici 29. kola Prve HNL sa 3-1 kod kuće svladala Slaven Belupo i skočila na peto mjesto na ljestvici.

Iako je Slaven poveo pogotkom Ante Crnca na kraju prvog poluvremena, Lokomotiva je izjednačila nakon jedanaesterca kojeg je u 48. minuti izveo Dabro. On je u 77. minuti povećao na 2-1, a Aliyu je zaključio pobjedu Lokomotive u sudačkoj nadoknadi na kraju utakmice. 

Lokomotiva i Slaven Belupo sastali se u 29. kolu HT Prve lige

Lokomotiva je u prvih desetak minuta imala veći posjed, a u 12. minuti i šansu preko Pivarića koji iz kaznenog prostora puca preko gola. Četiri minute kasnije puca Marić, ali loptu hvata Sušak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tek nakon pola sata igre u prvom poluvremenu Slaven dolazi u priliku, Bosec je došao s lijeve strane i pokušao je ubaciti, ali ga blokira Salihu. Minutu prije kraja prvog poluvremena, Brković je pucao s 20-ak metara, ali je lopta otišla preko gola.

Lokomotiva i Slaven Belupo sastali se u 29. kolu HT Prve lige

Na samom kraju poluvremena, Kačavenda se našao sam na 11 metara, ali je preslabo pucao. No, nakon toga u sudačkoj nadoknadi Slaven dolazi u vodstvo, a strijelac je Ante Crnac glavom i to nakon ubacivanja Bogojevića.

Odmah na početku drugog poluvremena, nogometaši Slavena prave prekršaj na Kulenoviću koji je srušen u kaznenom prostoru i sudac dosuđuje jedanaesterac za domaću momčad, a s bijele točke je precizan Dabro. Pet minuta kasnije Dabro ima priliku, puca s pet metara ali brani vratar Slavena. Lokomotiva nastavlja s pritiskom, prema golu Slavena su pucali dva puta Aliyu, Kačavenda i još jednom Dabro.

Lokomotiva i Slaven Belupo sastali se u 29. kolu HT Prve lige

Slaven dolazi u priliku u 70. minuti kada je Bosec zapucao prema golu Lokomotive, ali je pogodio stativu.

Dabro zabija i drugi gol za Lokomotivu, najprije u 75. minuti puca glavom preko gola, ali je onda dvije minute kasnije precizan i Lokomotiva vodi 2-1.

Lokomotiva ne posustaje i u 85. minuti Soldo ima dobru priliku, ali ne uspijeva zabiti, a onda u sudačkoj nadoknadi Aliyu zabija za 3-1 i to nakon što se našao sam pred vratarom Slavena.

Zahvaljujući ovoj pobjedi Lokomotiva je skočila sa šestog na peto mjesto, dok je Slaven Belupo ostao na sedmom mjestu. 

Utakmicu je na stadionu u Kranjčevićevoj pred oko 500 gledatelja sudio Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića