Obavijesti

Sport

Komentari 77

Dinamo remizirao sa Žilinom, Schifo izašao: "Nije mu ništa"

Dinamo remizirao sa Žilinom, Schifo izašao: "Nije mu ništa"
2

Na stadionu Mure nogometaši Dinama odigrali su prvu prijateljsku utakmicu. 'Modri' su odigrali 1-1 protiv Žiline. Soudani je zabio u 68. minuti. Žilina je izjednačila u 90.

VIDEO

Dinamo je u Moravskim Toplicama gdje će se u sljedećih 10 dana pripremati za početak nove sezone. Na stadionu Mure hrvatski prvak odigrao je prvu prijateljsku utakmicu. Dinamo i Žilina igrali su 1-1. "Modri" su poveli golom Soudanija u 68. minuti. Hrvatski prvak nije uspio realizirati šanse Pjace, Machada, Ölma..., a Žilina je zabila u posljednjoj minuti preko Williana.

Mamić je protiv slovačkog viceprvaka izveo sastav: Eduardo - Matel, Šimunović, Taravel, Barišić - Ademi, Machado, Gojak - Pjaca, Cekici, Ölmo. Dinamo je bio bolja momčad, prijetio je preko Pjace, Machada, Ölma, ali nije bilo golova u prvih 45 minuta.

Schifo zabrinuo navijače

Gordon Schildenfeld ušao je u igru u drugom dijelu, ali nakon samo nekoliko minuta, Schifo je zbog lakše ozljede izašao iz igre, a Zoran Mamić vratio je Šimunovića na mjesto stopera. Na poluvremenu je Mamić uveo Ježinu, Pinta, Pivarića, Musu, Goncala, Pamića, Ćorića, Soudanija, Fernandesa i Hodžića.

- Schifu je uhvatio grč, mijenjao je kopačke, pa je to vjerojatno zbog toga. Nije ništa ozbiljno - rekao je Zoran Mamić, koji je bio ljut što Dinamo nije zabio drugi gol.

- Drugo poluvrijeme je bilo dosta bolje nego prvo, no ljuti me što nismo zabili drugi gol, a imali smo brdo prilika. Zaslužili smo pobjedu jer smo bili bolji. Primili smo gol iz naše gluposti i neodgovornosti... Srećom, pa je ovo prijateljska utakmica. Imamo vremena ispraviti te pogreške. I pred golom moramo bolje rješavati te situacije - rekao je Zoran.

Dinamo sljedeću utakmicu igra u nedjelju protiv Kuban Krasnodara.

UŽIVO:

  • 1' Počela je utakmica Dinama i Žiline u Sloveniji.
  • 15' Dinamo je bolji. 'Modri" su preuzeli kontrolu.
  • 30' Pola sata igre u Sloveniji. Bez golova.
  • 45' Kraj prvog dijela. Dinamo - Žilina 0-0.
  • 46' Počelo je drugo poluvrijeme.
  • 49' Na otvaranju drugog dijela ozlijedio se Schildenfeld i Mamić je morao u igru vratiti Šimunovića.
  • 68' GOOOOL! Soudani je zabio za 1-0! Ćorić je uzeo loptu na centru, Soudani je s njim odigrao dupli pas, izašao je pred golmana Žiline i prebacio ga za vodstvo Dinama.
  • 90' GOL! Žilina je izjednačila u posljednjoj minuti utakmice! Zabio je Willian. Ne onaj iz Chelseaja...
  • 90' Kraj utakmice! Dinamo - Žilina 1-1.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'