Obavijesti

Sport

Komentari 1

Slovenci testiraju novo ruho Hrvatske: 'Nažalost, znamo da oni ne odustaju ni na -10...'

Slovenci testiraju novo ruho Hrvatske: 'Nažalost, znamo da oni ne odustaju ni na -10...'
3

Dugo su u vrhu, imaju reprezentaciju koju ne mijenjaju puno, pozvali su sve najbolje i bit će kandidat za medalju na Euru. Čeka nas pravi i izazovan protivnik, kaže izbornik Horvat

VIDEO

Radna je atmosfera u Poreču, po tradiciji kod hrvatskih rukometaša. Treći im je zajednički dan na pripremama, ostala su još tri do subote kada će ih  Novigradu testirati Slovenci (18:00, HRT 2).

POGLEDAJTE VIDEO:

Dosta je novih lica, neka nedostaju, pa svaki trening vrijedi kao suho zlato jer vremena do Eura neće ostati puno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Okupili se rukometaši, počinje akcija Euro: 'Srbi će biti kao kod kuće, a Francuzi poput finala!'
Okupili se rukometaši, počinje akcija Euro: 'Srbi će biti kao kod kuće, a Francuzi poput finala!'

- Naporno je i fizički i psihički. I kad ne treniramo, opet radimo, analiziramo, dogovaramo se. Sve kako bismo bili spremni za Slovence - kaže izbornik Hrvoje Horvat.

Na čemu je naglasak?

- Ha, ima jako puno stvari za probati, a najviše na našoj obrani 5-1 i 6-0, pa na tranziciji. Dok još uigramo i napad, ostaje jako malo vremena. No napravili smo već dosta toga u ova dva i pol dana i samo moramo paziti da ne pretjeramo jer više nije uvijek i bolje.

Zadovoljavaju li novi igrači?

- Igranje za reprezentaciju uvijek nosi posebnu problematiku, za razliku od kluba ovdje morate u kratkom vremenu usvojiti puno informacija, bez da pada individualna kvaliteta i izvedba. Ovo je dio odrastanja, uče, skupljaju iskustvo. Tražimo ozbiljnost u radu, a kad se odradi posao koji smo zacrtali, nađe se mjesta i za zezanciju. Kad uz sve ide i smijeh, i nas trenere to veseli.

Slovenci?

- Dugo su u vrhu, imaju reprezentaciju koju ne mijenjaju puno, pozvali su sve najbolje i bit će kandidat za medalju na Euru. Čeka nas pravi i izazovan protivnik, drže visoki tempo tijekom cijele utakmicu i izvući će iz nas zadnje atome. Očekujem da će dvorana u Novigradu biti ispunjena do kraja i da ćemo se lijepo pokazati u novom ruhu.

U novom nam je ruhu golmanska postava, kojoj je sada na čelu Ivan Pešić, s konkurencijom u debitantu Kristianu Pilipoviću i Mateju Mandiću.

- Nisam još s Kristianom surađivao, dobar je dečko, dobar golman, pratim ga u Švicarskoj i dobro će nam pomoći. Samo da se dobro nadopunjujemo. Moja forma? Ostali su još sitni problemi s ozljedom, ali forma je dobra, mislim da sam to pokazao u zadnjoj utakmici (13 obrana protiv Elveruma, nap. a.).

Što vaše iskusno oko kaže na sve ovo?

- Atmosfera je pozitivna, šalimo se svi, zadovoljni smo, dobro treniramo. Nisam primijetio dosad neke velike promjene, doduše, ima nekih, ali nećemo sad odavati. Imamo dobru ekipu i možemo napraviti dobre stvari na Euru. Slovenci? Ne odustaju, znamo već, ni na -10, uvijek s njima treba oprezno jer ne praštaju opuštanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu