Obavijesti

Sport

Komentari 23

Slovenija u društvu Šri Lanke, Konga i Sv. Kristofora i Nevisa

Slovenija u društvu Šri Lanke, Konga i Sv. Kristofora i Nevisa
1

Kolega iz Slovenije Modriću nije dao ni bod u izboru za Zlatnu loptu i zbog toga se Slovenija našla u društvu Šri Lanke, Konga, Sv. Kristofora i Nevisa, zemalja čiji novinari među pet najboljih nisu vidjeli Luku

VIDEO

Luka Modrić je potukao konkurenciju u borbi za Zlatnu loptu, prekinuo dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda, većina nogometnog svijeta se slaže kako je slavio zasluženo, ali ima i onih koji misle da naš veznjak nije bio ni među najboljih pet na planetu ove godine. Jedan od njih je slovenski kolega Andrej Stare.  

On je među pet stavio i slovenskoga golmana Jana Oblaka, ali za Luku nije bilo mjesta.

Tko je doktor koji Luki nije dao ni bod? Slovencu bolji i Oblak
Tko je doktor koji Luki nije dao ni bod? Slovencu bolji i Oblak

Pokušali smo doći do njega, vidjeti zbog čega mu najbolji igrač svijeta nije ni među najboljih pet, ali odgovora nije bilo. Javili su se kolega iz Srbije Vladimir Novak i kolega iz Crne Gore Danilo Mitrović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

VIDEO Modrićev život: Od izbjeglice do najboljeg na svijetu

Pokretanje videa...

01:49

Njih dvojica su igrača Real Madrida stavili na prvo mjesto.

- Pa cijeli svijet je Luku Modrića vidio kao najboljeg na svijetu, bilo mi je logično da bude prvi na listi. Što ću ja sad izmišljati neku toplu vodu kad je čovjek obilježio ovu godinu. Bio je najbolji i zbog toga je od mene dobio najviše bodova - rekao je Vladimir Novak, freelancer iz Srbije, koji je dopisnik France Footballa.

Kompletan popis kako je tko glasovao

Danilo Mitrović iz Crne Gore također nije dvojio ni sekunde tko mu je najbolji.

- Bila je ovo godina krune njegove sjajne karijere. Doprinos na terenu koji se ne mjeri samo golovima i asistencijama. Bez njega Real ne bi osvojio tri vezane titule prvaka i Hrvatska ne bi bila druga na svijetu. Nije nikome bilo lako prekinuti dominaciju Messija i Ronalda, ali ako je netko to zaslužio, onda je to sigurno Modrić. On je moderan nogometaš koji ima sve - kaže Mitrović.

Kolega iz Slovenije nije mislio tako, zbog toga se njegova zemlja našla u društvu Šri Lanke, Konga, Svetog Kristofora i Nevisa, zemalja čiji novinari među pet najboljih na svijetu nisu vidjeli Modrića.

Nisu jedini koji među najboljima na svijetu nisu vidjeli Luku, nije ga vidio ni Ronaldo, koji se opet nije pojavio na dodjeli. No kao što su neki poslije dodjele u Parizu poručili:

“Neka pati, koga smeta”, najbolji je hrvatski maestro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića