Obavijesti

Sport

Komentari 1

Službeno potvrđeno: Škof novi golman CO Zagreba

Službeno potvrđeno: Škof novi golman CO Zagreba
1

Iskusni lovenski reprezentativac konačno je dobio dozvolu da prijeđe u Zagreb. Takvu odluku donio je EHF, a Celjani se još uvijek može žaliti

VIDEO

Arbitražna komisija Europske rukometne federacije (EHF) presudila je u 'slučaju Škof' u korist Zagreb Croatia osiguranja. Hrvatski prvak do 19. rujna mora platiti 20.000 eura odštete Celju Pivovarni Laško. Kada to iz Zagreba učine, Gorazd Škof će istoga trenutka postati golman Zagreba. No 31-godišnji Slovenac o tome u petak prijepodne nije znao ništa.
- Znam da imam poziv iz Zagreba, no iz Celja me nitko još nije obavijestio o takvoj odluci - rekao je za slovensku televiziju iskusni golman, koji bi u Zagrebu trebao preuzeti ulogu prvog Červarova izbora za 'jedinicu'.
- Veselim se novom izazovu koji me čeka. Nadam se da će sve formalnosti biti riješene u što kraćem roku - dodao je Škof i time jasno pokazao što misli o odluci EHF-a. Sretan je i zadovoljan, valjda će i Červar i Zagrebovi navijači takvoga raspoloženja biti zbog njegovih obrana.
Gorazd Škof će se pripremama Zagreba priključiti već u subotu u Crikvenici, a njegovim dolaskom bio bi kompletiran 'roster' najboljeg Zagreba u posljednjih 15-ak godina. Konkurencija na golu Škofu će biti Vjenceslav Somić i novak iz čakovečkog PIPO IPC-a Marin Šego. No još i teže nego golmanima bit će minutažu izboriti vanjskim igračima. Uz one iz prošle sezone, Domagoja Duvnjaka, Kiru Lazarova, Josipa Valčića i Denisa Špoljarića, stigla su i tri velika pojačanja. Ivano Balić je daleko najveća zvijezda, a stigla su i dva rasna strijelca, ali i odlična obrambena igrača, Tonći Valčić i Ognjen Backović. Momčad koja ima sve to, pa još i Igora Vorija na crti, Zlatka Horvata i Mirzu Džombu na desnom, te Ljubu Vukića i Manuela Štrleka na lijevom krilu, doista mora pucati na trofeje u svim natjecanjima u kojima sudjeluje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju