Obavijesti

Sport

Komentari 30

'Snježni Messi' je otkrio: Kako sam zaradio 62 šava na licu...

'Snježni Messi' je otkrio: Kako sam zaradio 62 šava na licu...
1

Nikad iz mene nije izašlo toliko krvi, rekao je poznati američki snowboarder Shaun White nakon teške ozljede lica na Novom Zelandu. Snimke je prije nekoliko dana objavio Yahoo Sports

VIDEO

Amerikanac Shaun White (31), jedan od najvećih snowboardera svijeta i dvostruki olimpijski prvak, objavio je snimke u trenucima nakon stravične ozljede lica prošlog listopada na Novom Zelandu.

Snježni Messi, kako su ga prozvali španjolski mediji zbog velikog umijeća kojim podsjeća na ono Leovo u nogometu, stradao je na jednom treningu promašivši mjesto za slijetanje na halfpipeu.

Trenirao je novi skok, ali stvari su potom pošle po zlu. Sa sedam metara visine udario je glavom o tlo i zaradio čak 62 šava na licu te natučen prsni koš. Bila mu je to već druga ozljeda ove sezone, stradao je i mjesec dana ranije...

- Nikad iz mene nije izašlo toliko krvi - rekao je White.

UPOZORENJE: VIDEO JE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA

Watch the stunning crash that nearly cost Shaun White his bid for the Olympics

Snowboarder Shaun White shares the exclusive footage from his gruesome October injury in the first episode of an eight-part documentary chronicling White’s journey back to the Olympics. Warning: This show contains scenes that may be disturbing.

Posted by Yahoo Sports on 3. siječnja 2018

Vratio se na snijeg samo dva mjeseca poslije i priprema se za američke kvalifikacije za svoje četvrte Zimske olimpijske igre u Pyeongchangu na kojima želi isprati gorak okus četvrtog mjesta iz Sočija 2014.

- Ozljede definitivno nisu bile površinske, ali više su djelovale na mene psihički nego fizički. Mogu opet voziti, ali kad god se pogledam u ogledalo, vidim taj veliki ožiljak na svom čelu. Definitivno to nije zabavno, to mi je podsjetnik - rekao je.

Nije ga ozljeda obeshrabrila da izvede potez zbog kojega je nastradao prošle godine... Ovaj put sve je napravio kako treba. Svaka čast, majstore.

Sochi Winter Olympic Games - Day 4 Sochi Winter Olympic Games - Day 4 Sochi Winter Olympic Games - Day 4
Sochi Winter Olympic Games - Day 4
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani