Obavijesti

Sport

Komentari 75

Šok u Saudijskoj Arabiji: Al Hilal smijenio Zorana Mamića!

Šok u Saudijskoj Arabiji: Al Hilal smijenio Zorana Mamića!
1

Bivši trener Dinama Zoran Mamić dobio je otkaz u saudijskom klubu Al Hilalu, doznaju 24sata. I to nakon što su mu u upravi kluba okrenuli leđa jer je izgubio u Kupu s drugom momčadi

VIDEO

Zoran Mamić više nije trener Al Hilala, doznaju 24sata. Ove, prilično iznenađujuće vijesti, stižu iz Saudijske Arabije. Glavni razlog smjene bio je domaći poraz (5-0) od Al Taawona u polufinalu Kupa kralja koji čelnici Al Hilala nisu mogli nikako prihvatiti. No, cijela priča ide ovako.

Hrvatski trener sa svojim je stožerom u Saudijsku Arabiju stigao po isteku prijelaznog roka, pa je Zoran Mamić u proljetni dio prvenstva ušao s nekoliko igračkih zvijezda (Gomes, Giovinco...), ali i prilično kratkim igračkim kadrom. Neki su igrači ozbiljnije ozlijeđeni, a Al Hilal je u 82 dana odigrao čak 21 utakmicu. U međuvremenu je Al Hilal morao, tijekom reprezentativne pauze, igrati i prvenstvenu utakmicu bez brojnih reprezentativaca.

Zoran Mamić je tako, nakon dogovora s klupskim čelnicima, u polufinale Kupa ušao s drugom momčadi (nisu igrali Gomis, Soriano i Carlos Eduardo, a Giovinco ušao s klupe), tu doživio visoki poraz. I bez obzira što je to bilo dogovoreno, u klubu su se odlučili riješiti bivšeg trenera Dinama. Al Hilal je već u potrazi za novim trenerom, a Zoran Mamić za novom trenerskom destinacijom. A s obzirom na dosadašnje rezultate u arapskom svijetu, ponuda mu neće nedostajati.

Al Hilal je danas drugoplasirana momčad saudijske Pro lige, a za vodećim Al Nasrom (bivšim klubom Zorana Mamića) zaostaje tek jedan bod, uz utakmicu manje. A tu je prilično izvjesno kako bi Al Hilal mogao do naslova, do kraja prvenstvene sezone ostalo je samo dva kola (Al Hilal će ih igrati tri). Također, Zoran Mamić je sa svojom već bivšom momčadi uspješno plovio azijskom Ligom prvaka, Al Hilal je vodeća momčad skupine C s devet osvojenih bodova u prva četiri kola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani