Obavijesti

Sport

Komentari 0

Šok za Anu Konjuh na početku kvalifikacija, Marčinko u 2. kolu

Šok za  Anu Konjuh na početku kvalifikacija, Marčinko u 2. kolu

Iako je bila velika favoritkinja, Ana Konjuh (25, WTA 107.) nije se uspjela plasirati u drugo kolo kvalifikacija za Australian Open te je izgubila nakon duga dva i pol sata igre, a Marčinko (17, WTA 191.) nije imala problema

VIDEO

Nakon što je izgubila od Rebecce Peterson (27, WTA 119.) u polufinalu Challengera u Andori s 2-0 u setovima, Ana Konjuh (25, WTA 107.) nije uspjela do pobjede ni na startu kvalifikacija za prvi Grand Slam turnir sezone. Bolja je od nje s 2-1 u setovima (6(5)-7. 6-3, 6(7)-7) bila Amerikanka Sophie Chang (25, WTA 219.).

French Open

Ana je u prvom setu kod 5-4 za protivnicu došla do breaka za 5-5 i otišla sve do tie breaka u kojem je krenula s dva izgubljena servisa i gubila 4-0, ali uspjela je doći do 5-5. No, sljedeći servis nije iskoristila, a Amerikanka je to potvrdila za 7-5 i povela 1-0. U drugom setu Ana loše otvara i već gubi 2-0, ali onda se budi i preokreće te uzima set sa 6-3. U trećem, odlučujućem setu, ponovno smo gledali 13. igru, a do tad nijedna tenisačica nije izgubila servis.

Onda je Ana opet loše otvorila s 0-4 te nikako nije mogla smanjiti razliku i u tom super tie breaku (op. a. do 10 poena) gubila je 9-4, stigla sve do 9-7, ali na kraju je ipak slavila Chang. S druge strane, mlada Petra Marčinko (17, WTA 191.) jako je dobro odigrala protiv Njemice Mone Barthel (32, WTA 224.) i slavila s 6-2, 6-4. 

Antalaya: Hrvatices 2:1 u važnom dvoboju svladale Austriju

U prvom setu je odlična bila Marčinko s 75% (15/20) osvojenih poena nakon prvog servisa te dva od tri osvojena poena nakon drugog servisa, a u nastavku je bila u istom tonu te je slavila s 6-4 u drugom setu. U drugom ju kolu kvalifikacija očekuje pobjednica meča između Australke Arine Rodionove (33, WTA 302.) i Amerikanke Coco Vandeweghe (31, WTA 128.).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović za 53 sekunde u drugom poluvremenu zabio golčinu!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović za 53 sekunde u drugom poluvremenu zabio golčinu!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Vidović je zabio sjajan gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem