Obavijesti

Sport

Komentari 27

Šokantan i prvi poraz Uniteda, Kovač ne prestaje oduševljavati

Šokantan i prvi poraz Uniteda, Kovač ne prestaje oduševljavati
1

Momčad Jose Mourinha je na poluvremenu gubila 0:2, što je prvi puta od listopada prošle godine da je United u prvom djelu utakmice Premier lige primio dva gola

VIDEO

Manchester United upisao je prvi poraz u sezoni, u subotu su izgubili u gostima kod Huddersfielda 1:2

Momčad Jose Mourinha je na poluvremenu gubila 0:2, što je prvi puta od listopada prošle godine da je United u prvom djelu utakmice Premier lige primio dva gola. Nadu Unitedu je pružio Rashford koji je u 78. minuti glavom lijepo zabio nakon ubačaja Lukakua. Mladom napadaču Manchestera to je 13. gol za klub i sada mu nedostaje još tri pogotka da prestigne Waynea Rooneya na ljestvici najboljih tinejđer strijelaca za klub. 

Prvi gol na utakmici zabio je Aaron Mooy u 28. minuti te mu je to treći gol u sezoni, a drugi gol za Huddersfield u 33. minuti zabio je Depoitre. Unitedov Smalling je u 94. minuti imao čistu priliku za izjednačenje, ali je branič Huddersfielda dobrim klizećim startom uspio je obraniti udarac.

Manchester City lagano je pobijedio kod kuće Burnley 3:0

Prvi gol za građane zabio je Sergio Aguero iz penala u 30. minuti, to mu je 177. gol za klub te se tako izjednačio s Ericom Brookom po najviše postignutih pogodaka svih vremena za City. Drugi gol postigao je Otamendi u 73. minuti, a konačnih 3:0 je postavio Sane dvije minute kasnije. Novom pobjedom građani su pobjegli crvenim vragovima na pet bodova prednosti.

Newcastle je nakon dva uzastopna remija kod kuće pobijedio Crystal Palace 1:0 te upisao svoj 13. bod. Jedini pogodak na utakmici postigao je Mikel Merino u 86. minuti.

Leicester je odigrao prvu utakmicu pod novim trenerom Michaelom Appletonom, te je u gostima kod Swansea pobijedio 2:1. Jedini pogodak za domaće je postigao Alfie Mawson u 56. minuti, dok su lisice u vodstvo 1:0 došle u 25. minuti autogolom Fernandeza, a drugi gol je postigao Okazaki u 49. minuti.

Stoke je kod kuće izgubio od Bournemoutha 1:2.  Gosti su već na poluvremenu vodili 2:0 pogocima Surmana u 16. minuti i Stanislasa koji je zabio iz penala u 18. minuti. počasni pogodak za domaće je zabio Diouf u 63. minuti.

Kovač zaustavio moćni Dortmund

Deveto kolo njemačke Bundeslige obilježio je remi vodeće Borussije (D) na gostovanju protiv Kovačevog Eintrachta.

U dramatičnoj utakmici Borussia je ispustila 2:0, a odličnom se formom opet iskazao novi Dalićev adut Ante Rebić. On je najprije u 17. minuti zatresao mrežu, ali sudac je pokazao zaleđe.

Borussia je povela golovima Nurija Sahina u 19. minuti i njemačkog "wunderkinda" Maximiliana Philippa u 57.

No, u 64. minuti Rebić je izborio jedanaesterac koji Haller pretvara u 1:2, da bi samo četiri minute kasnije Wolf izjednačio.

Uoči susreta sportski direktor Borussije Michael Zorc objavio je da legendarni njemački vratar Roman Weidenfeller (37) završava karijeru na kraju ove sezone. 

Sjajnu utakmicu odigrali su i Borussia Mönchengladbach i Bayer Leverkusen, a gosti su zabili čak pet pogotka u drugome poluvremenu! Domaćini su poveli u sedmoj minuti preko Johnsona, a potpuni preokret je došao u drugome poluvremenu, kada su strijelci bili Bender, Bailey, Brandt, Volland i Pohjanpalo.

Tin Jedvaj nije bio ni na klupi, iako je bilo najavljeno da bi se mogao vratiti u kadar. A to gotovo sigurno znači da se neće naći ni na popisu Zlatka Dalića za Grčku.

Hannover je na gostovanju svladao Augsburg s 2:1. Pogodak za domaćina postigao je Gregoritsch, a tri boda gosti su osigurali u samoj završnici kada se ukazao Fullkrug i s dva pogotka donio pobjedu Hannoveru.

RB Leipzig nastavio je dobru formu u Bundesligi i pobjedom došao do 19. boda u sezoni. Pobjedili su Stuttgart kod kuće s minimalnih 1:0, pogodak je postigao Sabitzer.Josip Brekalo ušao je u igru za Stuttgart u 75. minuti, a bosanski Nijemac Dženis Burnić je zamijenio Aoga u desetoj minuti.

Vodeća je ostala Borussia Dortmund s 20 bodova, dok je Leipzig sada drugi s 19 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu