Obavijesti

Sport

Komentari 32

'Šokantno poniženje Danske, najgora utakmica u povijesti'

'Šokantno poniženje Danske, najgora utakmica u povijesti'
1

Protiv Hrvatske smo dodirnuli dno. Hrvatska je bila fantastična. A Mirko Alilović na golu je branio neljudski, pišu danski mediji nakon potopa njihovih rukometaša

VIDEO

Kraljica, princ, premijer. Svi su se smjestili na tribinama. No njihovi junaci kao da nisu bili u dvorani, piše u  uvodu danskog Jyllands-Posta.

Danski mediji od samog početka Olimpijskih igara oduševljeni su igrama Hrvatske, no isto su tako razočarani igrama svoje reprezentacije. Potop od Hrvatske strašno ih je uzdrmao.

'Nije to Danska sa Europskog prvenstva. Protiv Hrvatske smo dodirnuli dno. Bila je to utakmica dvije najbolje momčadi u skupini, no sigurno nismo uživali u njoj', pišu Danci.

Jylland-Post je svojim naslovom sve rekao: 'Šokantno poniženje Danske'. Hrvatsku rapsodiju označili su kao 'najgoru utakmicu Danske u povijesti'.

'Hrvatska je bila fantastična. A Mirko Alilović na golu je branio neljudski', pišu u JP-u.

Ostali mediji uz hvalospjeve Hrvatskoj pišu o četvrtfinalnim utakmicama. Nadali su se lakšem protivniku, no za to im je trebala pobjeda protiv nepobjedive Hrvatske. Ovako će morati na Švedsku s kojom će se boriti za ulazak u polufinale.

'Smiješna Danska izgubila od Hrvatske', naslov je Metro Xpressa dok je Ekstra Bladet još oštriji s naslovom 'Hrvatska pomela Dansku'.

'Bila je to vjerojatno najgora utakmica u povijesti. Ako se ponovno sretnemo s ovom balkanskom momčadi, morat ćemo igrati 100 posto bolje želimo li ih pobijediti', zaključuje Ekstra Bladet u svom tekstu.

Danski izbornik za kraj je samo kratko dodao: Nismo još izbačeni s Olimpijskih igara!

I nisu. Sjetite se samo kako su počeli na Europskom prvenstvu, a kako su završili...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna