Obavijesti

Sport

Komentari 66

VIDEO Težak poraz Hrvata: Pogledajte kako ga je Šveđanin brutalno nokautirao u 2. rundi

VIDEO Težak poraz Hrvata: Pogledajte kako ga je Šveđanin brutalno nokautirao u 2. rundi

Pobjeda je Robertu Soldiću donosila meč za privremeni pojas u ONE-u, no nije to bio najbolji dan za hrvatskog borca. Šveđanin Kadestam nokautirao ga je u drugoj rundi

VIDEO

Šveđanin Zebaztian Kadestam noćas je u Coloradu nokautirao Roberta Soldića već u drugoj rundi i došao do velike pobjede kojom je osigurao borbu za privremeni velter pojas u azijskoj organizaciji ONE. 

Pokretanje videa...

Roberto Soldić 15:57

Hrvat je u meč ušao maksimalno motiviran. Bacao je krošee i u početku kontrolirao borbu. Nekoliko puta sjajno ga je pogodio u glavu, krv mu je tekla s lica, mogao ga je i završiti, ali Šveđanin je sve to istrpio. I dočekao veliki preokret.  U drugoj rundi je Soldiću zadao nekoliko udaraca ubojitom serijom, Soldić je pao na pod pa se podignuo, no Kadestam ga je uzdrmao lijevim krošeom pa i potom nokautirao.

Video pogledajte OVDJE

MMA borac Roberto Soldić potpisao ugovor za azijsku organizaciju ONE Championship

Ni debi nije prošao onako kako je zamišljao. Ponajbolji hrvatski MMA borac je 2. prosinca prošle godine debitirao u azijskoj organizaciji ONE, ali je meč bio gotov za dvije minute nakon što ga je Murad Ramazanov udario u međunožje. Soldić nije mogao nastaviti meč pa je ishod bio no contest.

Hrvat je u novu organizaciju došao kao velika zvijezda, htio je pokazati koliko vrijedi pa je s nestrpljenjem čekao novi meč. Prvi put u povijesti ONE je priredbu organizirao na američkom tlu, Coloradu, Soldiću je pobjeda donosila priliku boriti se za titulu privremenog prvaka velter kategorije, no nažalost, ni ovaj put nije završilo onako kako se nadao.

Soldiću je ovo bio četvrti poraz u 25. meču u karijeri, a ujedno i najteži. Došao je u ONE kao velika zvijezda, borac za kojeg su se otimale najveće svjetske organizacije, uključujući i UFC. Godinama je dominirao u KSW-u, nadao se isto napraviti i u ONE-u te u nekoliko borbi domoći se pojasa, no pred njim je težak rad.

Ovaj poraz odbacio ga je nekoliko koraka unazad i pokazao mu da će morati raditi još jače i žešće ako želi ostaviti trag. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"