Sport

Komentari 18

Soldić: Je li vas sramota to što pričate? Kosić: Pa ti koristiš nedozvoljena sredstva...

Soldić: Je li vas sramota to što pričate? Kosić: Pa ti koristiš nedozvoljena sredstva...

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca Roberto Soldić razljutio se na kolege borce, te je na društvenim mrežama rekao sve što misli, bez dlake na jeziku. Prvi na meti bio je Slovenac Uroš Jurišić

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić (26) u posljednje vrijeme podiže tenzije na društvenim mrežama komentirajući kolege iz Hrvatske i regije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Roberto Soldić

Prvak KSW-a u velter kategoriji imao je samo teške riječi za slovenskog borca Uroša Jurišića koji se nakon borbe nedavno sukobio s ruskim borcem Shamilom Musaevom. Uroš je tada poražen, a Soldić smatra da je do tenzija došlo zato što ih je on izazvao. 

- Gledam snimke i po svemu vidim da je kriv mali Slovenac koji je započeo naguravanje jer nije mogao primiti poraz, a njegov tim je jadan jer su tvrdili da su oni bili napadnuti. Uvijek sam se pitao što on radi u najboljoj EU organizaciji. Priča da nemam srce šampiona i da sam pobjegao kategoriju više od njega, a nijednu borbu nije imao protiv protivnika s pozitivnim rezultatom. Sve u svemu, on nije ta liga, što sam i prije govorio, i sramoti KSW. Vrati se čuvati ovce, čobane obični - napisao je Soldić na Facebooku.

Borac rodom iz Viteza u BiH opleo je i po Jakobu Kosiću i Đaniju Barbiru, dvojici hrvatskih boraca koji se bore pod FNC-om.

Barbir je u Fightroom podcastu izjavio da ''može svladati sve u svojoj kategoriji u KSW-u'', iako do iste još nije došao. 

Soldiću, koji se bori pod hrvatskom zastavom, se to naravno nije svidjelo te je na društvenim mrežama napisao:

"Dođem na je*eni internet i vidim u porukama ove slike, intervjue i ostalo…Samo se pitam je li ih sramota sto pričaju" 

Nakon Barbira, srditi Soldić raspalio je i po Kosiću koji je nedavno u Podcast Inkubatoru rekao da je sparirao sa Soldićem i da su bili ravnopravni.

- Dobro sam prolazio, nije me dominirao, bili smo tu negdje, rekao je Kosić, a Soldić mu je na tu izjavu odgovorio, također putem Instagram-storyja, ovako: A plakao si kako si umoran, trebao sam te ugasiti, pričaš u podcastu drugo, a meni boli me ovo boli me ono.

Roberto je, kako bi zaključio cijelu priču, na Instagramu borcima poručio:

Jakob Kosić nije mogao ostati ravnodušan na Soldićev odgovor pa je javno objavio prepisku njihovog razgovora u kojem optužuje prvaka za korištenje nedozvoljenih sredstava.

Najčitaniji članci