Obavijesti

Sport

Komentari 35

Šou u Miamiju! Ćorić razbio reket pa pobijedio Kyrgiosa...

Šou u Miamiju! Ćorić razbio reket pa pobijedio Kyrgiosa...
1

Hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP - 13.) svladao je Australca Nicka Kyrgiosa (ATP - 33.) sa 4-6, 6-3, 6-2 nakon 116 minuta igre i tako se drugu godinu zaredom probio u četvrtfinale Miamija...

VIDEO

Kada igrate protiv Nicka Kyrgiosa, e tu onda stvarno svašta možete očekivati. Borna Ćorić i Australac su odigrali fenomenalan meč. Bilo je tu razbijanja reketa, fantastičnih poena gdje je Nick pokazao sav svoj talent, ali i trenutaka njegovog pomračenja uma gdje je sucu psovao majku. U meču punom preokreta Ćorić je na kraju pobijedio 4-6, 6-3, 6-2 i prošao u četvrtfinale Miamija.

No, priča je u prvom setu bila puno drugačija. Kyrgios je igrao zaista sjajno, kontrolirao je tempo igre i Borna nije imao rješenja, a u petom gemu prvog seta smo vidjeli i poen godine. Servirao je Borna, razmijenili su nekoliko udaraca, a onda je Australac skratio lopticu Ćoriću.

Stigao je naš tenisač na nju, poslao mu dubinsku loptu uz samu crtu, ali onda Kyrgios pokazuje da je pravi šoumen! Bio je okrenut leđima prema mreži i udario je lopticu reketom kroz noge, a Borna je nemoćno gledao kako završava kraj crte i odlazi van terena. Bio je to nevjerojatan poen za opće oduševljenje u Miamiju. 

>>>>>>>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE>>>>>

Australac je nakon toga cvjetao te je ubrzo drugim breakom osvojio prvi set. Na početku drugog seta vidjeli smo trenutak koji je okrenuo meč. Urlao je Borna sam na sebe od bijesa pa silovito razbio reket, što mu je očito pomoglo.

>>>>>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE<<<<<<

 Hrvatski tenisač se pribrao i vratio u drugom setu, u kojem mu je 'break' za 4-2 bio dovoljan kako bi izborio treći set.

I u njemu je Ćorić prvi stvorio prednost 'breakom' za 3-2. Ključni trenutak dogodio se u sljedećem gemu, u kojem je Borna izvukao 0-40 i potvrdio 'break'. Kyrgios je potpuno puknuo kad mu je sudac Gianluca Moscarella dodijelio opomenu i kazneni poen na 'break-loptu', čime je Ćorić poveo sa 5-2. Povratka za 'ludog' Australca nije bilo, konačni rezultat bio je 4-6, 6-3, 6-2.

Konačna statistika je pokazala koliko je solidniji bio Ćorić koji je završio meč sa 35 izravnih poena i samo 14 neforsiranih pogrešaka. I u ostalim segmentima, od iskorištenosti prvog i drugog servisa, do realizacije prilika za 'break', hrvatski je tenisač bio nadmoćan.

U nekim trenucima činilo se da Kyrgios igra na 100 posto, a u nekim kao da je na 20 posto i da jedva čeka da meč završi. Njemu je najbitnije izgleda zabaviti gledatelje nego postati tenisač koji će biti konkurentan samom vrhu. Razbijao je rekete, pa dijelio navijačima, na klupi igrao 'bottle flip challenge' dok su ga oduševljeni navijači pozdravljali.

Sljedeći Ćorićev suparnik je 18-godišnji Kanađanin Felix Auger-Aliassime, prvi kvalifikant od 2007. godine koji je stigao do četvrtfinala u Miamiju. Borna je tako ponovio prošlogodišnji rezultat iz Miamija kada je također došao do četvrtfinala gdje je izgubio od Zvereva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu