Obavijesti

Sport

Komentari 9

Španjolci: Griezmann je bačva baruta, a City i United već su počeli pregovore s Barcelonom!

Španjolci: Griezmann je bačva baruta, a City i United već su počeli pregovore s Barcelonom!

Barcelona danas, to je - kaos i cirkus. Iz kojeg čak i Messi, kako je najavio, odlazi kad mu 2021. istekne ugovor! A Griezmann je lud od nervoze jer ima isti status kao klinac Fati i mediokritet Braithwaite

VIDEO

Barcelonin trener na odlasku, Quique Setien (61), na domaćoj utakmici s Atletico Madridom (još jedan kiks, 2-2) na tribinama i klupi imao je jedno 250 milijuna eura i to... Ako računa samo dva igrača.

Antoine Griezmann (29) ljetos je baš Atleticu plaćen 120, a Ousmane Dembélé (23) još prije tri godine iz Dortmunda doveden za 125 milijuna eura. Dembele je 90% vremena ozlijeđen, a svjetski prvak Griezmann je, piše Marca, 'klasična bačva baruta i jedan od vođa pobune protiv Setiena'.

VIDEO: BARCI USKORO DOLAZI UPLAKANI MIRALEM

Pokretanje videa...

Pjanić slavi transfer u Barcelonu 03:26

Katalonski El Mundo Deportivo, koji Barcelonu sada poznaje vjerojatno bolje nego njena vlastita pogubljena uprava, javlja: 'I Manchester City i Manchester United počeli su sa obigravanjem oko Griezmanna i već otvorili kontakt sa Barcinim čelnicima, ali zapravo nemaju s kim istinski ozbiljno pregovarati dok na Nou Campu ne odluče tko će im biti trener i s kakvim će planom uopće krenuti u narednu sezonu'.

Francuski napadač nema lošu statistiku otkad je u Blaugrani, 43 nastupa i 14 golova, ali najviše minutaže duguje ozljedama Suareza i Dembéléa, a od restarta sezone svima je pa i njemu samom jasno da su Messi i Suarez (naravno) nedodirljivi, a on se, sa sve manje uspjeha, bori za mjesto trećeg napadača zajedno sa 17-godišnjakom Ansuom Fatijem i zimskom prinovom, Dancem Martinom Braithwaiteom koji je solidan nogometaš, ali istodobno i napadač za barem tri klase ispod Griezmannove.

Francuza koji je u ljeto 2018. s Tricolorima postao svjetski prvak (i odigrao sjajan Mundijal) možda malo 'šamara karma' zato što je baš nekorektno forsirao prelazak u Barcu iz Atletica u kojem je stekao i ime, i slavu, i bogatstvo... Sve.

FC Barcelona presentation for new signing Antoine Griezmann

A s druge strane, za igračinu tog kalibra, u naponu snage i plaćenog 120 milijuna, stvarno je nestvarno da sjedi na klupi ili da se gubi cijela jedna sezona kako bi ga se uigravalo s Messijem i Suarezom.

City je već prepun spektakularno klasnog napadačkog arsenala, ali United... Solskjaer bi Griezmanna vjerojatno sam nosio na leđima od Katalonije do Old Trafforda.

Osim ako na mjesto šefa Barcine struke ne zasjedne klupska legenda i jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa, Xavi Hernandez. Čovjek odgojen u 'La Masiji' i sa 100%-nim Barceloninim DNA vjerojatno bi Griezmanna pustio da ode samo ako mu uprava može vratiti Neymara iz PSG-a.

Ali... O tom, potom. Real skoro da već slavi naslov, a Barcelona danas, to je - kaos i cirkus. Iz kojeg čak i Messi, kako je najavio, odlazi kad mu 2021. istekne ugovor!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi