Obavijesti

Sport

Komentari 8

Španjolci na Talijane, 'oranje' kod Francuske, Brazil i JAR...

Španjolci na Talijane, 'oranje' kod Francuske, Brazil  i JAR...
7

U ostalim prijateljskim utakmicama najzvučniji je okršaj finalista prošlog EP-a. Naš protivnik na SP-u Brazil ide na JAR, Kamerun na Portugal, a Meksiko na Nigeriju

VIDEO

Iako ćemo s najvećim zanimanjem pratiti utakmicu hrvatske reprezentacije u St. Gallenu protiv Švicarske, diljem svijeta odigravaju se prijateljske utakmice, a među njima ima vrlo zanimljivih okršaja. Osim tri zvučna okršaja, izdvojili smo i utakmice hrvatskih protivnika na Svjetskom prvenstvu.

Repriza finala prošlog Europskog prvenstva

Vicente Calderon večeras će biti poprište velikog okršaja starih znanaca i rivala Španjolske i Italije. Bit će to ujedno repriza finala prošlog Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini kad je 'furija' uvjerljivo došla do nove titule. Iako će susret propustiti Mata, Torresi Pique, za španjolski dres trebao bi debitirati Diego Costa. Brazilac je promijenio državljanstvo, a večeras ima priliku na najbolji način predstaviti se svojim navijačima, ali u narančastom dresu. S druge strane, Cesare Prandelli neće moći računati na De Rossija i Balotellija, ali momčad će sačinjavati mnoštvo igrača Juventusa.

Okršaja francuskih i nizozemskih mladih snaga

Na Stade de France u St. Denisu čeka nas još jedna zvučna utakmica u kojoj će Francuska i Nizozemska dati priliku mlađim igračima. Deschamps je za ovu priliku pozvao sjajnog napadača Real Sociedada Antoinea Griezmanna, koji je za Baske zabio 19 golova u svim natjecanjima. Nizozemci su pak u standardno mladoj Van Gaalovoj momčadi, koju će večeras predvoditi iskusni Sneijder i Van der Vaart. Posljednji put igrali su 2008. na Euru kad su Nizozemci slavili s uvjerljivih 4-1.

Pokretanje videa...

24sataTV VIDEO

Belgija bez Hazarda dočekuje Drogbu i društvo...

Jose Mourinho molio je Marca Wilmotsa da poštedi Edena Hazarda za večerašnju utakmicu, a belgijski izbornik uslišio mu je molitve. Bez obzira na to 'crveni vragovi' u jakom sastavu s Bentekeom i Lukakuom dočekuju Obalu Bjelokosti, koja se isto neće štedjeti u Bruxellesu. Na stadion Kralja Badouina stižu raspoloženi Drogba, Kalou, Bony, Yaya Toure te se očekuje otvorena i napadačka utakmica.

Domaćin ovogodišnjeg protiv domaćina prošlog Svjetskog prvenstva

Prvi protivnik Hrvatske na Svjetskom prvenstvu Brazil danas igra prijateljsku utakmicu protiv domaćina prošlog SP-a Južnoafričke republike. Scolarijeva momčad je u odličnoj formi pobijedivši u posljednjih šest prijateljskih utakmica. JAR će 'Selecau' 'glumiti' Kamerun, a domaćinu u Johannesburgu će biti čast igrati protiv mnoštva zvijezda poput Neymara, Hulka, Davida Luiza i Oscara.

Ronaldo dočekuje Eto'oa

Drugi hrvatski protivnik na SP-u Kamerun ide u Leiriji na noge Portugalu, koji će isprobati mješoviti sastav s mlađim igračima poput Rafe i Cavaliera. Dakako domaćine će predvoditi Cristiano Ronaldo, a nama će posebno biti zanimljivi nastup najveće kamerunske uzdanice Eto'oa, dok izbornik Finke neće moći računati na Mbiju i Weba.

Nigerija će Meksiku 'glumiti' Kamerun

Posljednji protivnik Hrvatske u Brazilu Meksiko na neutralnom terenu u Atlanti igra s Nigerijom. Aktualni osvajač Afričkog kupa nacija 'glumit' će Meksikancima Kamerun, a meksički izbornik Herrera htjet će nastaviti s dobrim igrama, koju su demonstrirali protiv Južne Koreje 'pomevši' ju 4-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-0: GOL! Potpuni šok za Riječane! Šotiček je povećao prednost
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-0: GOL! Potpuni šok za Riječane! Šotiček je povećao prednost

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige