Obavijesti

Sport

Komentari 4

Španjolski izbornik: Htjeli smo biti prvi, a drugi rezultat nisam pratio jer bih dobio srčani udar

Španjolski izbornik: Htjeli smo biti prvi, a  drugi rezultat nisam pratio jer bih dobio srčani udar
4

Naravno da sam se bojao eliminacije, sve sam to vidio u nogometu. Nisam znao rezultat na drugom susretu između Njemačke i Kostarike. Nisam znao do kraja, rekao je Enrique

VIDEO

Japanska reprezentacija seznacionalno je nakon Njemačke pobijedila i Španjolsku (2-1) te kao prvoplasirana momčad u skupini E izborila osminu finala Svjetskog prvenstva. 

Pokretanje videa...

dejan lovren u busu 00:19

Gol za 'furiju' zabio je Alvaro Morata, a za pobjedničku momčad Doan i Tanaka. Očekivalo se tako da će Hrvatska ići na Španjolce, ali zahvaljujući pobjedi Japana, 'vatreni' se kao drugi u skupini križaju upravo s njima dok će se momčad Lusia Enrique susresti s Marokom umjesto s Hrvatskom. U slučaju da prođu, izbjeći će dio ždrijeba u kojem bi je u četvrtfinalu po svemu sudeći čekao prvi favorit Brazil.

Dio nogometne publike uvjeren je da su Španjolci kalkulirali i namjerno izgubili od Japanaca, a izbornik je nakon utakmice rekao da rezultat Njemčake i Kostarike uopće nije pratio. 

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Japan v Spain

- Bilo je trenutaka panike. Japan je postigao dva gola, a mogli su nam i zabiti još dva da je trebalo. Kad momčad kao što je Japan nema što izgubiti, samo prolete pored vas kao avioni. Kraj utakmice je bio vrlo težak za nas, bilo je napetih trenutaka, bili smo blizu gola. Japan je završio prvi i mislim da je to zasluženo. Ovo mi smeta, htjeli smo biti prvi - rekao je Enrique pa dodao:

- Nisam zadovoljan, Japan nas je srušio za samo nekoliko minuta. Pokušali smo se vratiti, ali bilo je teško. U jednom trenutku stvari su se normalizirale, ali nismo uspjeli postići gol. Naravno da sam se bojao eliminacije, sve sam to vidio u nogometu. Nisam znao rezultat na drugom susretu između Njemačke i Kostarike. Nisam znao do kraja. Da sam znao da smo u jednom trenutku bili na putu za kući, vjerojatno bih bio dobio srčani udar.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići