Obavijesti

Sport

Komentari 2

Spas u zadnji tren, svi su zabijali u 'zoni Cesarini'

Spas u zadnji tren, svi su zabijali u 'zoni Cesarini'
1

Prošlog vikenda mnoge velike nogometne momčadi izvukle su se u posljednjim trenucima utakmice, razdoblju koje zovu i 'zona Cesarini’

VIDEO

Najveći favoriti od švicarske do engleske lige spašavali su se prošlog vikenda u sudačkim nadoknadama.  Ludnica je počela u subotu u Londonu, gdje je Liverpool duboko u sudačkoj nadoknadi zabio za pobjedu nad Fulhamom 1-0. Stuttgart je do pobjede 2-1 kod Bochuma došao minutu prije kraja, a navečer je Bordeaux golom u posljednjim trenucima pobijedio Nancy 2-1, kao i Club Brugge Charleroi u belgijskom prvenstvu.
Nedjelja je donijela nevjerojatni povratak Manchester Uniteda protiv Aston Ville (3-2), nakon što su gubili 2-1  Lecce na San Siru nije izašao iz šesnaesterca 90 minuta, da bi tek u sudačkoj nadoknadi za Milan zabili Pippo Inzaghi i Ronaldinho.
Točka na “i” ludog vikenda bio je čudesni Dinamov povratak u Vinkovcima. Svi golovi su postignuti u "zoni Cesarini", razdoblju u završnici utakmice koje je dobilo ime po igraču Juventusa koji je u '30-im godinama prošlog stoljeća zabijao većinu golova upravo pred kraj susreta.

LUKA I ČARLI VODILI DO 82.
Luka Modrić, Vedran Ćorluka i društvo iz Tottenhama vodili su kod Blackburna do 82. minute. Na kraju su izgubili 2-1 golom u nadoknadi.


DUJMOVIĆ ZABIO ZA LOKOMOTIVU
Naš Tomislav Dujmović zabio je u 89. minuti pobjednički gol za moskovsku Lokomotivu protiv Samare (2-1) u ruskom prvenstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju