Obavijesti

Sport

Komentari 0

Spektakl u Kumrovcu: Mlade nade hrvatskog relija u akciji...

Spektakl u Kumrovcu: Mlade nade hrvatskog relija u akciji...
1

Pozivamo da dođete na otvaranje reli sezone u Kumrovec na “8. Ina Kumrovečki rally“, da podržite naš tim i sve vozače i timove koji će nastupiti. Puno relijaških pozdrava od JRT-a

VIDEO

Nova sezona za Jemrić Rally Team donosi i nove promjene. Prije svega u dizajnu automobila, koji je osmislio Tomislav Jeffrey Jemrić, a i u vozačkim posadama.

Posada Tomislav Jeffrey Jemrić - Tomislav Tomašković, nakon osvajanja naslova juniorskog prvaka u reliju 2018., ove sezone potpuno zasluženo prelazi u višu klasu (Klasa 2) s vozilom Škoda Fabia RS, koju je do sada vozio višestruki prvak Branko Jemrić.

Jeffreyeva vrhunska priprema i profesionalan pristup svakom reliju, sigurno će s vremenom pokazati da je riječ o iznimno talentiranom vozaču čije vrijeme tek dolazi. Na mjestu suvozača i ove godine sjedit će prekaljeni, iznimno pouzdan, dugogodišnji član JRT-a, Tomislav Tomašković.

Posada Dorian Jemrić - Lana Trampuž, nakon prošlosezonskih debitantskih vrhunskih vožnji u disciplinama autoslalom i formula driver, ove godine će debitirati u disciplini reli. Ovo je godina učenja i uz mentorstvo starijeg brata Jeffreya i tate Bumbara, uz zasad nekonkurentan automobil u klasi, prave rezultate očekujemo tek u bliskoj budućnosti. Automobil s kojim će Dorian nastupati je prošlogodišnji Jeffreyev auto Škoda Fabia 1,4 16v.

Na suvozačkom mjestu sjedit će Lana Trampuž, kojoj je ovo prvi susret s automobilizmom, ali već pokazani talent (na treninzima) i jaka volja, pokazatelji su da se radi o budućoj vrhunskoj suvozačici. Posada Branko Jemrić - Milan Vignjević ove sezone planiraju voziti kao predvozači na što više relija.

Trenutno će voziti Škodu Fabiju 1,4 , koja nema ugrađen zaštitni kavez i to je razlog zašto ne voze u konkurenciji. Automobil za pravu konkurenciju je već u pripremi i na slaganju u radioni „Škoda velemajstora“ Drage Jakovića (M.C. Jaković). Milan Vignjević nakon pet godina pauze, vraća se u automobilizam kao suvozač, ali očekujte ga i kao vozača na natjecanjima formule driver i autoslaloma. Ne zaboravimo ni „šeficu“ Maju koja je dugogodišnja „pčela radilica“ na svim relijima gdje nastupamo.

Glavni cilj JRT-a je već ostvaren, a to je ulaganje u mlade snage hrvatskih vozača, što je prioritet opstanka automobilizma u Hrvatskoj. JRT se svakim danom širi i svojim entuzijazmom i ljubavi prema autosportu na bilo koji način pomaže mlade vozače.

Na kraju vas sve pozivamo da dođete na otvaranje reli sezone u Kumrovec na “8. Ina Kumrovečki rally“, da podržite naš tim i sve vozače i timove koji će nastupiti.Puno relijaških pozdrava od JRT-a....Vidimo se u Kumrovcu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani